MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Goor Metaal uit Lunteren zet eerste stappen naar een strakke Rally For Kids DAF 45!

Op maandagavond 19 september werd er in Lunteren op industrieterrein De Stroet hard gewerkt aan het realiseren van een volgend doel van Rally For Kids, een strakke DAF 45 vrachtwagen in de kleuren van onze stichting!

De metaalbewerkers bij Goor Metaal vervaardigden nieuw plaatwerk voor de zijkanten van de vrachtwagen. Deze waren in de loop der jaren beschadigd en niet allemaal vrij van wat sporen die ons Nederlandse klimaat achterlaat op de plaatwerkdelen.

De plaatwerkdelen waren van de vrachtwagen gestript compleet met het subframe. Na wat goedbedoelde inzet door het Rally For Kids team met een schuurmachine boodt Evert Goor de stichting aan dit professioneel te doen en 'even' opnieuw te bekleden met gloednieuw plaatmateriaal.

Zodoende konden de oude delen vakkundig opgemeten worden waarna deze uit nieuwe plaat werden geknipt en gezet op de grote hydraulische machines van eigenaar Evert Goor.

Zo efficient mogelijk werden de delen in de nieuwe platen ingedeeld en in een rap tempo werden de randjes omgezet waar nodig. Als zovaak kostte de afwerking met onder andere openingen voor de verlichting, scharnieruitsparingen en andere techniek het meeste tijd.

Aan het eind van de avond lagen de delen klaar om later deze week voorzien te worden van belettering met onder andere de logo's van Goor Metaal.

Corne Blotenburg, Gerben Otten bedankt voor jullie geweldige inzet en natuurlijk Evert Goor heel hartelijk bedankt voor deze fantastische sponsoring!

Goor Metaal, voor ijzersterke oplossingen! Voor meer informatie www.goormetaal.nl

Stichting Rally For Kids

 

 

 


«-- terug