MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

Aanmelden KIDS / gezinnen bij Rally For Kids

 
Hier kunt u als ouder/verzorger uw kind/gezin aanmelden voor deelname aan één of meerdere evenementen van Rally For Kids. U ontvangt dan voorafgaande aan de evenementen bericht van ons per e-mail.

Aanmelden als gezin/kindAanmelden als gezin/kindAanmelden als gezin/kind
Wij vragen u vriendelijk de gegevens nauwkeurig in te vullen!

Rally For Kids groeit, en daar zijn we erg blij mee! Om ook in de toekomst
de evenementen succesvol te kunnen organiseren zoeken wij
gastrijders, officials en vrijwilligers!

Aanmelden als gastrijder


Aanmelden als gastrijderAanmelden als gastrijderAanmelden als gastrijder met geschikte auto voor de circuitdagen of het 4x4 event in 2017?

Bent u in het bezit van een exclusieve sportwagen of race-/rallyauto met minimaal 2 zitplaatsen waarmee u ook mee wilt rijden tijdens deze dagen?

Geef u hier op en draag bij aan hun onvergetelijke dag! Vanwege de veiligheid voor de Kids heeft het bestuur de regels voor deelname wel aangescherpt.

 

Aanmelden als official

 

Aanmelden als officialAanmelden als official

Aanmelden als official voor bij Rally For Kids

Bent u official in de rallysport of racerij, of heeft u soortgelijke ervaring en wilt u zich inzetten om zieke kinderen blij te maken?

Bij ons kunt u als official een waardevolle aanvulling zijn binnen het enthousiaste team om de evenementen veilig, verantwoord en gestructureerd te laten verlopen. Meldt u nu aan!


Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als vrijwilliger voor diverse taken bij Rally For Kids

Als vrijwilliger kunt u op veel manieren uw steentje bijdragen aan Aanmelden als vrijwilligereenonvergetelijke dag voor onze KIDS.Afhankelijk van het evenement moeten er bij elk evenement heel veel zaken worden geregeld, zowel voorafgaande aan het evenemen, tijdens de dag en zoals altijd na afloop als de KIDS weer naar huis zijn moet alles weer netjes worden opgeruimd.

We beschikken over een groot aantal trouwe vrijwilligers maar als u ons kunt en wilt helpen zijn wij daar erg blij mee! Hopelijk kunnen we op die manier in de toekomst nog meer evenementen organiseren!