MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Afsluitavond seizoen 2013

Woensdag 11 december was er de traditionele afsluitavond. Vanaf een uurtje of acht kwam iedereen binnen, verdrong zich aan de bar voor koffie en een appelpunt (Alita, je hebt jezelf overtroffen!) en begon met bijkletsen met de andere vrijwilligers.

Toen de meeste koffie, appelpunten en sappige verhalen op waren nam Henk de voorzitter het woord. Kort keken we terug op het seizoen 2013. Ruim 225 kids een heerlijke dag bezorgd. Een fantastisch resultaat waar we met z'n allen best trots op mogen zijn!

Ook voor volgend jaar hebben we weer voldoende in het vat. Twee keer bijwonen van een rally, twee keer een circuitdag en een 4x4 evenement. Laat de gasten maar komen.

Na de presentatie van Henk kropen we weer met z'n allen langs, aan en onder de bar en namen we nog wat te drinken. En te snacken want sponsorkoning Rien had de firma Willemsen & Wij bereid gevonden voor een lekker hapje te zorgen. Erg fijn heren, bedankt!

Een gezellige avond waarin we elkaar konden ontmoeten en het over de plannen voor 2014 konden hebben. Want dat we volgend jaar weer veel kids een ombezorgde dag gaan bezorgen is wat ons betreft zeker.

Mocht jij nu zin hebben om met ons mee te doen neem dan gerust contact op. Op onze website www.rallyforkids.nl [1] vind je alle telefoonnummers en mailadressen. Je bent van harte welkom.

 

Stichting Rally For Kids

 

 

«-- terug