MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally for Kids prominent aanwezig op de BREVAK dagen!

Van 23 januari t/m 7 februari 2008 worden de BREVAK 2008 weer georganiseerd door Brezan Automaterialen, de hoofdsponsor van
Rally For Kids.

Naast de ruim 60 leveranciers is er op de 80 meter lange Jules Verne ook uitgebreid ruimte vrijgehouden voor Rally For Kids! De Opel Manta mag 2 weken lang meevaren door heel Nederland en maakt daarbij zelfs een uitstapje naar de Belgische havenplaats Antwerpen.

Maar het is niet alleen de Manta die onmisbaar direct na de entree staat opgesteld. Één van de Karts van Rally For Kids staat naast het 'foto' podium, en er zijn diverse flatscreens waarop foto en video materiaal van Rally For Kids te zien is.

Op donderdag 24 januari lag de Jules Verne in Nijmegen, een van de mooiste aanlegplaatsen van de tour, direct aan de Waalkade. Vooral
's avonds trekt de Jules Verne al van ver buiten het centrum de aandacht,en vanaf de Waalbrug trekt de boot de aandacht van menig voorbijganger.

Ook binnen was er in Nijmegen veel belangstelling, met meer dan 600bezoekers was het een succesvolle avond.Rally For Kids hoopt door aanwezig te zijn op dit evenement met het materiaal, maar op de meeste aanlegplaatsen ook met afge-vaardigden uit bestuur of vrijwilligers nieuwe contacten te leggen om komende jaren de succesvolle start verder uit te bouwen.

Bekijk de 18 foto's om een impressie van
de sfeer aan boord van de Jules Verne te krijgen!

 

Link naar BREVAK site: www.brevak.nl

 

Stichting Rally For Kids

«-- terug