MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

Rally for Kids op de Auto- en Motorsportdagen in Gorinchem.

Dit jaar werden in Gorinchem voor de eerste keer de Auto- en Motorsportdagen gehouden. En Rally for Kids was daar uitgenodigd om daar bij te zijn.

Een eerste keer op een nieuwe beurs, dat is toch altijd weer aftasten.

Rally for Kids was dan ook afgereisd naar Gorinchem met de doelstelling om meer naamsbekendheid te krijgen en om contacten te kunnen leggen met diverse andere rijders en/of organisatoren.

Binnen de rallywereld is Rally for Kids al een begrip, maar er zijn nog veel takken van autosport waar men nog nooit van ons gehoord heeft.

Er zijn zo’n 8000 mensen geweest in Gorinchem en zodoende heeft Rally for Kids weer kunnen werken aan een nog grotere naamsbekendheid.

In Gorinchem was Rally for Kids zeer goed vertegenwoordigd. De Colt stond binnen in het beursgebouw en buiten reden Ronnie Schaafsma en Rien Lansing over een compact circuit hun rondjes met de Escort en de Manta. Hier konden geïnteresseerden bij instappen om te kijken hoe het in een op snelheid rijdende rallywagen is. Dit gebeurde te midden van allerlei andersoortige sportwagens. Tijdens onze rondjes kwamen meestal ook wat drifters in de baan, met onder andere vriend van de show Sik met zijn Manta.

Er zijn hele leuke contacten gelegd en we hopen dat u daar in de komende tijd ook resultaten van gaat zien. Ook zijn heel wat foto’s en filmpjes geschoten en die kunt u op de site natuurlijk weer gaan bekijken.

Voor ondergetekende was dit tevens het debuut als nieuwe razende reporter voor Rally for Kids. Ik ben er trots op dat ik gevraagd ben hiervoor en hoop dat ik u regelmatig kan blij maken met weer een verslag van een mooi optreden van Rally for Kids.

Rinus


Stichting Rally For Kids

 

«-- terug