MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Brevak levert fantastisch bedrag op voor Rally For Kids

Donderdagavond 11 februari ongeveer 19.00 uur. Een auto zoeft over de A30 richting het noorden. Verder nog zelfs, naar Zutphen. In de auto een bemanning van vier Rally for Kids mannen. Hun eindbestemming voor deze avond: de varende vakbeurs Brevak van de firma Brezan.

Om de twee jaar houdt onze hoofdsponsor Brezan een vakbeurs. Het mooie is dat Brezan het anders doet dan andere firma’s. Normaal komen alle exposanten en bezoekers naar de beurs toe. Brezan draait het gedeeltelijk om en gaat naar verschillende delen van het land met een varende beurs. In de middag en avond is er een beurs op de boot. ’s Nachts vaart de boot door naar de volgende stad en ’s middags start het hele circus weer van voren af aan op.

Tijdens deze Brevak zijn er elke dag 3 veilingen van artikelen die door de exposanten zijn geschonken. De bezoekers kunnen deze artikelen kopen op de veiling. Het mooie is dat de opbrengst van deze veiling voor Rally for Kids is bestemd! Op deze laatste dag van de Brevak wordt het totaalbedrag bekend en zal de cheque aan Rally for Kids worden overhandigd.

Natuurlijk valt of staat een veiling met een kundige veilingmeester. Nou die hebben ze daar aan boord hoor. Niemand minder dan André van Duin zwaait met de hamer en levert het commentaar bij de diverse rondes. Of is het toch een look-a-like? Wie het ook is, bijgestaan door Ilse Kuiper van Brezan weert hij zich kranig. Het ene na het andere artikel wordt voor mooie bedragen afgeslagen en de opbrengst verdwijnt in het geldkistje van Ilse.

Zo richting 21.30 zijn de laatste artikelen geveild en worden alle bedragen bij elkaar opgeteld. Ondertussen vertelt Gert van de Top, voorzitter van Rally for Kids, over de stichting en haar doelstellingen. Nadat de veilingmeester nog enkele woorden heeft gesproken komt Ilse met de cheque te voorschijn en zien wij het eindbedrag. Maar liefst € 9.630,- Sprakeloos staren wij elkaar aan. Zelfs Gert is er stil van. Wat een bedrag. Wat kunnen we daarmee mooie dingen doen voor kids die het verdienen eens even een dag helemaal weg te zijn en in de watten gelegd te worden.

Tijdens de nazit spreken wij nog verschillende exposanten die ons feliciteren met het mooie eindbedrag en hun waardering uitspreken voor de stichting en al haar vrijwilligers. Wij kunnen, en willen, natuurlijk niets anders dan alle exposanten bedanken voor het schenken van de artikelen en de bezoekers voor het kopen daarvan. En natuurlijk is er ook een woord van dank richting Brezan. Zij hebben het maar mooi mogelijk gemaakt! Heel hartelijk dank.

Donderdagavond 11 februari ongeveer 23.00 uur. Een auto zoeft over de A1 richting het westen. In de auto ligt een cheque. Eindbestemming van de cheque: kids…

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug