MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Drukke dagen voor RFK

De laatste maand was er veel te doen achter de schermen voor Rally For Kids. Brezan had ons gevraagd op meerdere locaties een auto neer te zetten en natuurlijk zien wij graag dat Rally For Kids wat extra onder de aandacht komt bij deze events.

Op woensdag moest er een auto in Amsterdam zijn, het filiaal aldaar had twee speciale klantendagen. Onze trouwe chauffeur ome Jan en zijn vrouw zijn op woensdag afgereisd naar de hoofdstad en hebben de Mitsubishi Colt netjes neer gezet bij de Brezan winkel.

Na de twee dagen werd op vrijdag de Daf in alle vroegte weer gestart en gingen ome Jan met de voorzitter op stap. Tussen Hoevelaken en Amsterdam stond één file maar helaas ontkomen wij van Rally For Kids ook daar niet aan.

De Rally For Kids Colt moest van Amsterdam direct door naar Dieren, alwaar een Brezan filiaal officiëel geopend zou worden. In Amsterdam liep alles voorspoedig en na een bakje koffie gingen wij op pad richting Dieren.

In Dieren waren de Brezan medewerkers al druk met de voorbereidingen en werd de Colt netjes voor het pand in het gazon gezet. Daarna mocht de Daf weer richting Lunteren om het weekend een beetje bij te komen van de drukke week.

In het weekend moest de RFK VW Golf ook nog naar Ridderkerk waar een Brezan winkel werd heropent na een grondige restyling. Hiervoor ging Johan Mijdam met onze voorzitter op pad.

Maandagmorgen ging ome Jan weer op pad en met een zicht van maar een paar honder meter moest hij de aandacht er nog beter bijhouden dan normaal. De opening was naar wens verlopen en de Colt werd weer goed vastgezet op de aanhangwagen om veilig met ome Jan weer in Lunteren aan te komen.

Goed om te zien dat de Brezan filialen onze auto’s willen gebruiken om Rally For Kids te promoten!

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug