MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Brezan historische rally for kids op 5 juli 2008!

Op 5 juli 2008 organiseert Brezan Automaterialen in samenwerking met de Stichting Rally For Kids en de MAC (motor en autosport club te Veenendaal) een historische Rally.

Doelstelling
Het organiseren van de historische rally met deelname van klanten en leveranciers van Brezan Automaterialen en sponsoren van de stichting Rally For Kids, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de stichting Rally For Kids.

Het doel van Rally For Kids
Kinderen die getroffen zijn door een ernstige ziekte, een geestelijke/lichamelijke handicap of die op een andere manier getekend zijn voor het leven, een fijne dag te geven met hun familie! Door de kinderen op diverse manieren in contact te brengen met de rallysport willen wij dit doel bereiken.

Deelname
Deelname staat open voor personenauto’s van 30 jaar en ouder, dat wil dus zeggen auto’s uit bouwjaar 1978 of ouder.

Rally
De rally wordt op één dag verreden in de regio Gelderland – Utrecht. De Rally zal van start gaan vanaf het hoofdkantoor van Brezan in Ede. Tijdens de rally zullen diverse karakteristieke plaatsen worden aangedaan en zal rond het middaguur een lunch worden genuttigd. Aan het einde van de middag zullen alle deelnemers de finish bereiken en zal onder het genot van een hapje en een drankje de prijsuitreiking plaatsvinden.


Informatie
Meer informatie over de definitieve route en de inschrijving zullen binnenkort worden bekend-gemaakt op www.brezan.nl.

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug