MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids circuitdag op vrijdag 25 juli 2008!

Op vrijdag 25 juli 2008 organiseert Rally For Kids alweer de tweede circuitdag voor 2008 in Lelystad op het compacte Midland Circuit.

De genodigde Kids mogen tijdens deze dag plaatsnemen als bijrijder in echte Rally auto's. Ook zullen er weer diverse gastrijders zijn met rallyauto's die de Kids graag meenemen in deze rally experience.

Ook op de 2e circuitdag zullen de driftauto's weer aanwezig zijn waarin ook Kids meemogen. De natgespoten baan zal een enorm spectaculaire ervaring opleveren!

Een aantal superscars is tevens uitgenodigd om eveneens de mogelijkheid te bieden aan de Kids om in hun droomauto mee te rijden.

Op dit leuke en uitdagende circuit beleven de Kids nog veel meer met de driewielers op de skelterbaan en natuurlijk is het springkussen weer opgeblazen! Ook is er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Wij willen u graag voor dit evenement uitnodigen. Indien u graag mee wilt kunt u dit kenbaar maken via het aanmeldformulier op de site.

Lukt het aanmelden niet via het formulier dan kun je ook een e-mail sturen met je gegevens naar hans@rallyforkids.nl of telefonisch contact opnemen onder 06-23 635 998.

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug