MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids circuitdag op zaterdag 30 mei 2009!

Op zaterdag 30 mei 2009 organiseert Rally For Kids de eerste circuitdag voor 2009 in Lelystad op het compacte Midland Circuit.

De genodigde Kids mogen tijdens deze dag plaatsnemen als bijrijder in echte Rally auto's. Ook zullen er weer diverse gastrijders zijn met rallyauto's die de Kids graag meenemen in deze rally experience.

Nieuw voor deze circuitdag zijn de Nissan Skyline's waarvan er maar liefst 10 worden verwacht! Ook in deze auto's zullen weer Kids meemogen.

Een aantal superscars is tevens uitgenodigd om eveneens de mogelijkheid te bieden aan de Kids om in hun droomauto mee te rijden.

Op dit leuke en uitdagende circuit beleven de Kids nog veel meer met de driewielers op de skelterbaan en natuurlijk is het springkussen weer opgeblazen! Ook is er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Helaas zijn er al heel veel aanmeldingen voor deze dag binnengekomen zodat we geen nieuwe aanmeldingen voor 30 mei kunnen accepteren, voor 19 oktober - circuitpark Zandvoort! - is nog voldoende ruimte! Ben je nog niet aangemeld, doe het dan nu!

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug