MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids op meerdere dagen actief in de Heideweek

Tijdens de Heideweek, die van 21 t/m 29 augustus in de gemeente Ede wordt gevierd, zal Rally For Kids op meerdere dagen actief zijn. Op zaterdag 22 augustus wordt deelgenomen aan de Account Software Rallysprint, waarvan de klassementsproeven op het industrieterrein van Ede, langs de A12 en de A30 liggen. Donderdag 27 augustus zal Rally For Kids met 10 rallyauto’s twee maal een uur lang in Ede over het parcours van de Rabobank/Heideweek Wielerronde met zieke kinderen gaan rijden.

Voor wat betreft de lokatie van de rallysprint heeft Rally For Kids het niet beter kunnen treffen. De start van de rallysprint vindt namelijk pal voor het gebouw van Brezan Automaterialen, de hoofdsponsor van Rally For Kids, plaats. Bovendien heeft de organisatie, in handen van Motor- en Autoclub Veenendaal, opnieuw besloten dat een deel van het inschrijfgeld ten goede komt aan de Stichting Rally For Kids. Kortom, Rally For Kids heeft alle redenen om met vertrouwen uit te kijken deze wedstrijd, waar bovendien weer veel zieke kinderen en hun familie zijn uitgenodigd om te komen genieten van de rallysport en zodoende de zorgen van alledag voor even kunnen vergeten.

Tijdens de Account Software Rallysprint zullen de twee rally-equipes, Gert van den Top/Ron Koetsier en Dick van Dijk/Bert van Dijk, in de bekende kleuren van Rally For Kids aan de start verschijnen. Speciaal voor deze wedstrijd zijn zo’n 25 gezinnen, waarvan een kind getroffen is door ziekte of gebrek, te gast in het gebouw van Brezan Automaterialen in Ede. Van daaruit kan men de rally direct volgen en natuurlijk zullen ze verder als VIP worden behandeld. Met de prachtige schoolbus van Dierenspeciaalzaak ’t Guppy uit Ede zal er ook nog een kijkje worden genomen bij de service op het TDG-terrein in Veenendaal.

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug