MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Flyer van Brezan Historische Rally For Kids

Brezan Historische - Rally For Kids 2009

Doelstelling
Het organiseren van een historische rally met deelname van relaties van Brezan Automaterialen en sponsoren van de Stichting Rally For Kids, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de Stichting Rally For Kids.

Deelname
Deelname staat open voor personenauto’s van 30 jaar of ouder, dat wil zeggen auto’s uit bouwjaar 1979 of ouder. Natuurlijk zijn ook bijzondere youngtimers welkom, dit is in overleg met de organisatie

De Rally
De rally wordt op 16 mei in één dag verreden in de regio Liemers, Achterhoek en de Midden-Veluwe. De rally start vanaf het Brezan Hoofdkantoor in Ede. De dag begint met de ontvangst op het Brezan Hoofdkantoor. Na deze ontvangst gaat de rally van start. Tijdens de rally zullen diverse karakteristieke plaatsen worden aangedaan en rond het middaguur wordt een lunch genuttigd op een leuke en mooie buitenlocatie. Inschrijfformulier 2009Aan het einde van deze prachtige tocht bereiken alle deelnemers de finish, waar we tijdens een gezellige barbecue en onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaats laten vinden. Als afsluiting zal de Brezan luchtballon een vaart gaan maken met een aantal kinderen van de stichting Rally For Kids.

Inschrijven
Inschrijven kan via één van de Brezan verkooppunten of via www.brezan.com .  Ook kunt u bellen met de organisatie op het telefoonnummer 0318-699639 of een mail sturen aan ikuipers@spsnl.nl.

 

Klik hier voor meer informatie over het evenement.
Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug