MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Flyer 2014

Brezan Historische - Rally For Kids 2014

Op de tweede zaterdag van juni, op 14 juni 2014, organiseert Brezan Automaterialen, in samenwerking met de Stichting Rally For Kids en de MAC (Motor- en Autosport Club te Veenendaal), alweer de zevende Brezan Historische Rally For Kids. Ook deze editie van de Historische Rally zal, vanaf het Brezan hoofdkantoor in Ede, in één dag worden verreden in midden Nederland. De volledige opbrengst van de Historische Rally komt ten goede aan de Stichting Rally For Kids.

De zesde editie van de Historische Rally vond plaats op zaterdag 8 juni 2013. Ruim 70 klassiekers reden mee en hebben gezamenlijk € 5.700.- opgebracht voor de Stichting Rally For Kids.

De rally bracht de deelnemers langs allerlei Gelderse dorpen, steden, rivierlandschappen en andere fraaie locaties. Het Brezan verkooppunt Bemmel was het eerste controlepunt voor de deelnemers. De route ging verder, via Kasteel Doornburg, per pont over het water om in het pittoreske Tolkamer te pauzeren voor een lunch. Langs de markt van Didam vervolgde de route zich naar Doesburg en Rheden. Bovenop de Posbank was een korte stop om van het uitzicht te genieten. Via de Veluwe eindigde de route van 2013 bij het restaurant L'Orage in Ede. Hier konden alle deelnemers uitrusten van alle inspanningen en genieten van een barbecue met een uitgebreid buffet.

Deelname staat open voor personenauto's van 30 jaar of ouder. In overleg met de organisatie zijn ook bijzondere youngtimers welkom.

Meer informatie kunt u in de flyer vinden, inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier 2014Wij zouden het geweldig vinden als u mee wilt doen.

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug