MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Flyer 2014

Schuiteman Accountants neemt organisatie Historische Rally For Kids over

Schuiteman Accountants & Adviseurs neemt de organisatie van de Historische Rally For Kids over van Brezan. Deze 8e toertocht met oldtimers vindt plaats op zaterdag 13 juni 2015. Bert van Dijk, Schuiteman: “Sinds de start van de Historische Rally For Kids zijn wij al bij het evenement betrokken. Toen we hoorden dat Rally For Kids een opvolger zocht voor de organisatie van dit evenement was voor ons deze stap heel snel gemaakt.”

Schuiteman Accountants & Adviseurs
Schuiteman is een accountantskantoor met vestigingen in Barneveld, Ede, Nijkerk, Voorthuizen, Harderwijk, Huizen en Veenendaal. Als accountant en adviseur staan zij graag als partner naast de ondernemer en denken zij mee in elke fase van het ondernemen. Voor meer informatie, zie de website van Schuiteman.

Van ‘Historische Rally For Kids’ naar het ‘Schuiteman Oldtimer Event’
Het evenement blijft qua vorm hetzelfde, maar zal verdergaan onder de naam Schuiteman Oldtimer Event. Iedereen met een oldtimer van 40 jaar en ouder is welkom om mee te rijden met de toertocht. Let op: vorig jaar was de grens 30 jaar of ouder.

Meer informatie
Meer informatie staat op de speciale website voor het Schuiteman Oldtimer Event. U vindt er meer informatie over het evenement, het inschrijfformulier, een foto-impressie van de afgelopen jaren en het laatste nieuws. Contact opnemen met de organisatie? Dat kan via Bert van Dijk en Marianne de Bart van Schuiteman, bvdijk@schuiteman.com en mdbart@schuiteman.com, 0342 – 473 444.

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug