MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids maakt zich op voor de Veenhuizen Groep Nederland Rally. Geef je snel op om deze dag mee te maken!

Rally For Kids maakt zich op voor de Veenhuizen Groep Nederland Rally. Geef je snel op om deze dag mee te maken!

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2011 wordt de Veenhuizen Groep Nederland Rally georganiseerd. In het verleden heeft Rally for Kids al meerdere keren deelgenomen aan deze prachtige rally. Samen met de rally rondom Ede door velen gezien als onze 'thuiswedstrijd'. Helaas is de rally in 2010 niet doorgegaan. Maar dit jaar is zij terug. En hoe!

Dit jaar zal het evenement groter terugkomen dan de afgelopen jaren het geval was. De rally zal dit jaar uitbreiden met 2 nieuwe klassementsproeven!

De rally start op de vrijdagavond in het centrum van Voorthuizen. Het horecaplein zal voor 2 dagen dienstdoen als start en finish locatie voor de rally. De eerste rallykilometers zullen dezelfde avond verreden worden op een nieuwe klassementsproef in Zeewolde.

Op zaterdag zijn de vertrouwde gemeentes Barneveld en Putten gastheer voor de klassementsproeven. Tijdens dit deel van de rally zal Rally for Kids de proeven bezoeken en de kids vlak langs de proeven de sfeer van een rally op laten snuiven. De rally wordt afgesloten met een legendarische proef uit het verleden van de oude Tulpenrally. De Harselaar zal voor het eerst sinds eind jaren tachtig weer het toneel vormen voor een klassementsproef van de Veenhuizen Groep Nederland Rally.

Na een wat langere afwezigheid zal ook de sprint terugkeren in de Nederland Rally (tegenwoordig shortrally genoemd). De shortrallyrijders rijden op zaterdag 6 klassementsproeven van de rally. Rally for Kids zal aan deze shortrally deelnemen en haar tenten opslaan op het serviceterrein.

Vanuit ons hospitalitycentre zullen wij met onze VIP gasten op 8 oktober de proeven gaan bezoeken. Tijdens de service momenten kunnen onze jonge gasten bovenop de actie staan en met eigen ogen zien, en horen en ruiken, hoe het er aan toegaat tijdens zo'n rally. Een onvergetelijke ervaring.

Natuurlijk is er weer een natje en droogje geregeld in de hospitalitytenten. En wie weet, misschien staan de Rally for Kids rijders op het erepodium en kun je ze toejuichen. Geef je snel op en beleef deze prachtige dag. Aanmelden voor de rally.


Stichting Rally For Kids

 

«-- terug