MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Knutselclub Rally for Kids

Op Niederrhein was er sprake van een nieuw fenomeen bij Rally for Kids: de knutselclub.

Natuurlijk komen de kids in eerste instantie om eens een dag lekker mee te kunnen rijden met snelle of stoere auto's. Maar er zijn ook kids die na één of twee sessies daar wel genoeg van hebben en liever wat anders gaan doen. Dan kun je naar de springkussens of naar de skelterbaan. Of je pakt een skateboard of zo. Maar tegenwoordig kun je ook naar de knutselclub.

Het initiatief kwam van Miranda. Zij is zelf erg van de fröbel en de knutsel en het was haar opgevallen dat sommige kids daar behoefte aan hadden. Ze heeft de koe bij de hoorns gevat en haar idee uitgewerkt en aan het bestuur voorgelegd. Dat was haast net zo enthousiast als Miranda zelf dus op 3 mei ging de knutselclub van start.

Een eigen tent op een mooie plek in de loods was zo neergezet. Tafels eronder, wat stoelen erbij. Vlug nog wat letters geknutseld en het feest kon beginnen.

De hele dag hebben er kids driftig zitten knippen en plakken. En niet alleen buiten werd er gescheurd maar de kids in de knutselclub konden er ook wat van! Prachtig om te zien hoe sommige hun ervaringen van het rijden direct omzetten in een tekening voor opa of oma. Een genot om naar te kijken en een praatje met ze te maken. Een paar kids waren zo fanatiek bezig dat zij zichzelf haast vastlijmden aan de tafel.

Miranda en Moniek: niet alleen een mooi initiatief maar ook een fantastisch succes. Op naar de volgende circuitdag.

Stichting Rally For Kids


«-- terug