MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally for Kids gaat gehandicapten verblijden op het Rijnweek Festival!

Op uitnodiging van de stichting Rijnweek Rhenen zal Rally For Kids zaterdag 30 juni 2007 present zijn met de 5 eigen rallyauto's alsmede diverse andere rallyrijders met hun eigen auto's vragen mee te gaan naar Rhenen om langs de Neder-Rijn een geweldige invulling te geven aan het middagprogramma tijdens Rijnpop!

Op een uitgezet parcours over de Veerweg, Rijnkade, Rijnstraat en Buitenomme in Rhenen kunnen verstandelijk gehandicapten zelf rally rijden.

Terwijl er op het grote podium van de Tog Rijnweek artiesten optreden als Conny Vink, Bouke, Jacques Herb, het Feest team en Jody Bernal, rijden er rally auto’s rond met de verstandelijk gehandicapten.

Tot nu toe vond Rijnpop plaats op een doordeweekse dag, maar in de tiende editie van de Rijnweek verhuist Rijnpop naar de eerste zaterdag, 30 juni 2007. Een dagje uit voor mensen met een handicap is niet meer vanzelfsprekend, omdat zij dagbesteding hebben of werken. Het Rijnpopfestival op zaterdag biedt uitkomst en hiermee hoopt de Rijnpopcommissie nog meer bezoekers met een handicap in staat te stellen Rijnpop te bezoeken en deze dag ook in een rallyauto te kunnen stappen!

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug