MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Teams Rally For Kids verkennen TankS-Rallysprint

Een week na de ASC-Rallysprint Veenendaal staat de volgende rallysprint er al weer aan te komen. Op zaterdag 15 maart zal in de omgeving van Emmeloord en Kampen de TankS-Rally/Rallysprint worden verreden.

De organisatie stelde de deelnemers zaterdag 8 maart al de gelegenheid voor de documentencontrole en het verkennen van de 3 verschillende klassementsproeven. Beide equipes van Rally For Kids maakten daar dankbaar gebruik van, zodat men goed voorbereid aan de start in Emmeloord kan verschijnen.

De eerste deelnemer, niemand minder dan Jan van der Marel met zijn Porsche GT3 (startnr. 101), zal 15 maart 2008 om 15.30 uur over het startpodium rijden. De start van de eerste KP is om 16.00 uur en de finish van de eerste van de in totaal 40 ingeschreven deelnemers aan de rallysprint wordt verwacht omstreeks 20.30 uur.

Gert van den Top en Ron Koetsier met de Opel Astra Gsi hebben startnummer 120 toegewezen gekregen, terwijl Dick van Dijk en Bert van Dijk met de Opel Ascona achterin het startveld te vinden zijn met startnummer 136.

Een verslag met foto’s van deze rallysprint volgt binnenkort op deze site. Kijk op www.tanksrally.nl voor meer informatie over deze rally en rallysprint.

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug