MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Beide equipes Rally For Kids van start in Vechtdal Rallysprint

Op zaterdag 21 juni zal in de omgeving van Hardenberg voor de 4e keer de Vechtdal Rallysprint plaats vinden. Rally For Kids zal zowel met de Opel Astra als met de Opel Ascona aan de start verschijnen. Inmiddels hebben zich al meer dan 100 equipes voor het evenement, dat om 14.00 uur van start zal gaan, ingeschreven.

De Vechtdal Rallysprint heeft in haar korte bestaan al een zeer goede reputatie opgebouwd, vandaar dat jaarlijks steeds meer equipes zich inschrijven. Het beloofd een echte rallysprint te worden met veel deelnemers in de klasse N3 en nog meer inschrijvingen in de spectaculaire klasse YR15, waaronder zich ook de Opel Ascona met Dick en Bert van Dijk bevinden. Gert van de Top en Ron Koetsier zullen met hun Opel Astra meestrijden om de winst in de klasse N3.

De auto’s zijn onlangs volledig nagekeken en het hele team inclusief de monteurs en begeleiders hebben er weer veel zin in.

 

Uiteraard staan er ook weer diverse WRC's aan de start waaronder de Skoda Fabia WRC van Harry Kleinjan en de Skoda Octavia WRC van Ger Haverkate. Kijk op www.vechtdalrally.nl voor meer informatie. Vanaf 14.01uur wordt er gestart. Binnenkort een verslag met foto's van deze compacte rallysprint.

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug