MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally for Kids maakt zich op voor de Autosoft Vechtdal Rallysprint te
Hardenberg op 16 juni 2007.


Met startnummers 62 (Gert van den Top en Ron Koetsier) en 76 (Dick van Dijk en Albert van de Worp) komen zaterdag 16 juni twee Opel Astra's GSI 16V aan de start van de Autosoft Vechtdal Rallysprint 2007.

Het beloofd een spannende strijd te worden in de klasse N3, maar liefst 12 inschrijvingen waarvan 11 maal een vrijwel gelijkwaardige Opel Astra.

De auto's zijn na het RAM festival weer nagekeken om zonder verrassingen aan de rallysprint te kunnen beginnen. In totaal gaat het om ca. 55km getimende klassementsproeven (6 totaal) waarvan zo'n 90% verharde wegen zijn.

Op de startlijst van deze compacte rallysprint staan naast de 2 Rally For Kids auto's nog veel interessante deelnemers zodat het zeker de moeite is om even een kijkje te nemen bij dit compacte evenement.

Spektakel zal er komen op de onverharde paden van Jan Nijhof als 0-rijder met de BMW M3 Compact EVO2 en de Porsche 911 GT3 (997) van Jan van der Marel, winnaar van 2006 en dus aan de start met nummer 1 op de deuren! De 5 WRC's zijn zeker goed voor snelle tijden in Hardenberg, waaronder 2 Skoda Fabia's, een Toyota Corolla, Skoda Octavia en een Ford Escort.

Uiteraard staan er ook diverse Mitsubishi Lancer EVO's aan de start, en een Subaru Impreza. Kijk op www.vechtdalrally.nl voor meer informatie.

Vanaf 13.30uur wordt er gestart, finish eerste delnemer vanaf 17.40u, Rally For Kids hoopt rond 19.00uur over het podium te komen!

Natuurlijk binnenkort een verslag met foto's van deze compacte rallysprint.

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug