MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Een dikke duim omhoog voor alle vrijwilligers in 2011!

Op donderdag 24 november was er een bijeenkomst voor alle vrijwilligers van Rally for Kids georganiseerd. Want hoewel het voor ons allemaal duidelijk is dat er zonder kids geen Rally for Kids bestaat geldt dat ook voor onze vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is er geen Rally for Kids en zijn er dus ook geen lachende zieke kinderen. Vandaar deze bedankavond.

Toen de genodigden binnen stroomden werd het veel mensen al snel duidelijk dat de secretaris dan wel handig is met pen en papier maar zeker niet met een laptop en groot beeldscherm. Hulp van Cees en Johan bracht wel leven in het scherm maar nog steeds niet de juiste beelden. Zelfs Ron zat met de handen in het krullende haar. Na een ontelbaar aantal pogingen lukte het iemand anders het toch voor elkaar te krijgen…. Pfffffffffffffffffffffff.

In de getoonde presentatie werd kort teruggekeken op wat we dit jaar met z’n allen hebben bereikt. En dat is heel wat! Er zijn talloze kids gelukkig gemaakt door ons in 2011. Dat leverde veel leuke en warme reacties op van de ouders van onze VIP gasten. Er zijn in 2011 diverse investeringen gedaan en ook in de schuur is een hoop werk verzet. Super allemaal!

Een korte vooruitblik op 2012 was natuurlijk ook op z’n plaats op zo’n avond als deze. Hoewel de data nog niet allemaal vast staan zijn we van plan om aan 2 rally’s deel te nemen en 3 circuitdagen te organiseren. Om de naamsbekendheid van Rally for Kids nog verder te vergroten onder onze doelgroep is er de deelname aan een aantal informatiebijeenkomsten gepland.

Na de presentatie stond er een geweldig lopend buffet voor iedereen klaar. Salades, stokbrood, nasi, bami, gehaktballetjes in pittige saus en nog veel meer. Heerlijk allemaal. Een speciaal bedankje aan Buddingh Natuursteen als schenker van dit buffet is zeker op zijn plaats!

Zo terugkijken op de avond kan ik zeggen dat Rally for Kids de beschikking heeft over een fantastische club vrijwilligers! Mensen die echt begaan zijn met het lot van onze gasten. Die er hun stinkende best voor doen om hun gedurende de evenementen het stralende middelpunt te laten zijn. Die hun laten lachen en die zich inspannen om de kids een onvergetelijke dag te bezorgen. Want daar doen we het voor: voor die lach van onze kids. Allemaal heel hartelijk bedankt daarvoor en tot het volgende evenement.

Ik wil graag afsluiten met een stukje dat ik op internet vond.


Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger zijn

is vrijwillig

maar niet vrijblijvend.

Is verbonden

maar niet gebonden.

Is onbetaalbaar

maar niet te koop.

Is positief denken

is positief doen.

Met als enige doel

voor jezelf en voor die ander

een goed gevoel!


Hartelijke groet namens het bestuur.


Gert van den Top
Voorzitter Rally for Kids.

 

Stichting Rally For Kids


«-- terug