MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

Telefoonnummers, e-mail adressen en meer..

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

Informatie

Wij rijden om zieke kinderen te verblijden!
Dit is de missie waarmee de stichting Rally For Kids in juli 2006 is geboren. Op een leuke manier willen wij ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag bezorgen.

Waarom de stichting Rally For Kids
Op uitnodiging van een bevriende stichting hebben wij in augustus 2005 met twee geleende rallyauto’s deelgenomen aan een circuitdag voor zieke kinderen en hun gezinnen. Tijdens dit evenement hebben wij en andere vrijwilligers, zieke kinderen of een gezinslid een aantal snelle ronden over het circuit kunnen laten ervaren. Het plezier dat de kinderen hieraan beleefden, ondanks hun ernstige ziekte, raakte ons diep. Wij kunnen en willen niet stil blijven zitten, maar meer betekenen voor deze kids.

Het doel van Rally For Kids
Kinderen die getroffen zijn door een ernstige ziekte of een geestelijke/lichamelijke handicap en die op een andere manier getekend zijn voor het leven, een fijne dag te geven met hun familie! Door de kinderen op diverse manieren in contact te brengen met de rallysport willen wij dit doel bereiken.

Rally for Kids wil de kinderen en hun gezinnen uitnodigen voor rally-evenementen, waarbij zij als VIP zullen worden behandeld. Ook circuitdagen waarbij de kinderen zelf de mogelijkheid krijgen om mee te rijden met de coureur past in de missie die wij hebben. Middels deze dagen hopen wij dat zij hun ellende voor even vergeten.

Wilt u contact opnemen met de stichting per telefoon of e-mail, of heeft u andere gegevens nodig dan vindt u deze hier

«-- terug