MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Inner Wheel Nederland samen met Rally for Kids aan de cupcakes.

Zo ondertussen weten de meeste mensen wel wat de doelstelling van Rally for Kids is: zieke kinderen een onbezorgde dag bezorgen. Daarbij gebruiken wij altijd de autosport als gereedschap. Vaak huren wij een circuit af, regelen gastrijders, zetten de kinderen in de bijrijdersstoel en sturen ze samen het circuit op. Prachtig om te zien hoe de kinderen daarvan genieten! En niet alleen zij maar ook hun vader, moeder, broertjes en zusjes zijn van harte welkom. Dat doet Rally for Kids voor niets maar het is niet gratis. Gelukkig hebben wij een aantal fijne sponsoren die zieke kinderen een warm hart toedragen waardoor wij dit kunnen blijven doen.Ook heel fijn is het dat wij regelmatig door andere bedrijven of verenigingen worden geadopteerd als goed doel. Voor 2014 zijn wij geadopteerd door Inner Wheel Nederland, afdeling Barneveld.

Inner Wheel Nederland is één van de grootste vrouwen service-organisaties in Nederland. Met ruim 2.600 leden vormen zij een groot netwerk dat zich inzet voor sociale doelen.

En zo kwam het dat Rally for Kids zaterdag 14 december te gast was in de Intratuin in Barneveld. De hele winkel was ingericht in kerstsfeer. De entree was zelfs professioneel verbouwd in prachtige Anton Pieck stijl. Bij de ingang naar de winkel hadden wij een informatiestand ingericht waar wij mensen over ons werk konden vertellen. Bij de uitgang had Inner Wheel een stand. En wat voor één! Vol met cupcakes, taarten, cakes en ander heerlijk ruikend bakwerk. Dit werd verkocht en de opbrengst is voor Rally for Kids. De dames van de Inner Wheel krijgen wat voor elkaar hoor!

En denk nou niet dat de dames gezapig achter hun stand bleven staan. Zeer zeker niet! Bijna elke bezoeker werd aangesproken en kort wat uitgelegd over Rally for Kids. Met natuurlijk het vriendelijke verzoek om wat heerlijks voor bij de koffie te komen kopen. Dat spreekt voor zich.Dat de dames werkelijk onvermoeibaar waren bleek wel, aan het einde van de dag restte er slechts nog wat kruimeltjes...

Wij kunnen niet anders dan een diepe buiging maken voor alle dames die, voor en achter de schermen, mee hebben gedaan om deze actie tot dit succes te brengen. Hulde!

In 2014 staan nog een aantal acties van Inner Wheel op het programma. Bij elke activiteit zullen wij acte de presence geven. En als dat loopt zoals afgelopen zaterdag....

 

Stichting Rally For Kids

«-- terug