MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Loterij Tractorpulling team Black Magic steunt het goed doel Rally for Kids

Het Lunterse team Black Magic, dat actief is in de tractorpulling, organiseert een loterij en heeft onze stichting benaderd om een percentage van de opbrengst aan Rally for Kids te schenken.

Team Black Magic neemt in competitieverband deel aan de 4,5 ton supersport klasse binnen de bekende NTTO (Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie). Dit is een zeer competitieve en technische sport. Om de tractor van het team in een perfecte conditie te houden, om zo de competitie aan te kunnen gaan, probeert het team naast zijn sponsoren door middel van deze loterij financiële middelen te werven om dit doel te realiseren. Dit team wilde graag een goed doel hieraan verbinden. Via een teamlid van onze stichting was het contact daarmee snel gelegd. Voor meer informatie zie de website.

De loterij wordt gehouden op 22 september 2012 vanaf 19:00u in zalencentrum de Prinsenhof inLunteren. Door Black Magic zijn fantastische prijzen samengesteld, en ook is hierbij aan de Kids gedacht. Zo worden er twee elektrische kinder auto's verloot, een luchtballonvaart, coole gadgets en mooie geldprijzen (zie details).

Om mee te kunnen doen met de loterij zijn loten voor €15,- te koop via dit team. - op wedstrijden van de Black Magic. Zie wedstrijdkalender; - in de werkplaats van Team Black Magic aan de Meulunterseweg 87 in Lunteren U kunt natuurlijk ook contact met Team Black Magic opnemen via het contactformulier.

Tijdens de trekking kan kans gemaakt worden op een circuit-experience in de Rally for Kids rally auto. 10% van de opbrengst komt ten goede aan Rally for Kids.

Doe dus gezellig mee en kom naar de trekkingsavond!

Na een goed gesprek tussen de mensen vanBlack Magic en Rally for Kids hebben wij besloten om een aantal promotieactiviteiten gezamenlijk te gaan aanpakken. Hiermee wordt voor beide stichtingen de naamsbekendheid vergroot onder twee verschillende doelgroepen. Tijdens de Lunterse zomermarkt zijn de handen ineen geslagen en hebben beide stichtingen op een stand promotie gevoerd.

Er was veel belangstelling voor beide teams en mogelijk zal dit nog een vervolg krijgen. Rally for Kids heeft Team Black Magic uitgenodigd om 8 september 2012 tijdens onze circuitdag op Lelystad "de Black Magic" aan de Kids te kunnen showen en demonstreren. Ook kunnen daar loten worden gekocht om zo mee te kunnen dingen naar de fantastische prijzen.

 

team Black Magic - Lunteren

 

«-- terug