MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Nieuwe rallyauto voor Rally For Kids

Op zaterdag 9 april wordt de OVD Groep Ede Rally verreden. Natuurlijk is ook Rally for Kids hierbij present. En hoe! Niet alleen zullen wij een aantal mooie, nieuwe tenten op kunnen zetten als hospitalityplek voor onze gasten maar wij rijden deze rally voor het eerst met ons nieuwe rallywapen: een Mitsubishi Colt CTZ.

Natuurlijk is een stichting als Rally for Kids niet mogelijk zonder de inbreng van talloze sponsoren. Een groot deel van deze sponsoren heeft dan ook een plekje gekregen in het bestickeringsplan van de nieuwe rallywagen. Om alles strak en "clean" te houden hebben wij ervoor gekozen om alle logo's in het zwart met wit te maken. Als steunkleur hebben wij rood genomen. Dit zijn ook de kleuren die in ons logo aanwezig zijn. Hierdoor krijgt alles een mooie en uniforme uitstraling.

Woensdagavond zijn de laatste stickers geprint, gesneden en geplakt. Op de bijgaande foto's kunt u het resultaat een beetje bekijken. Zaterdag 9 april, het wordt prachtig weer, kunt u de auto in het echt bewonderen. En even voor de verstokte rallyfans: onze Colt ziet er niet alleen prachtig uit maar hij klinkt ook heerlijk!!

Overige informatie / links:

Website OVD Groep Rallysprint

 

Stichting Rally For Kids

«-- terug