MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Een Reer-surprise!

Op zaterdag 20 november 2010 ging ik, als enigszins klassieke auto liefhebber, eens ‘snuffelen’ op de klassieke oldtimerbeurs in het chique Autotron in Rosmalen.

Hoewel ook Rally for Kids de klappen van de financiële malaise in deze crisis behoorlijk merkt, maken we toch af en toe een gezellige opkikker mee! Ook vandaag!

Ik trof op de beurs ene Remco Nieboer (zie www.reer-art.nl) en raakte onder de indruk van zijn artistieke kunstwerken waarin voornamelijk klassieke auto’s de hoofdrol spelen. Al lange tijd loop ik in m’n hoofd te denken wie ik nou eens bereid zou vinden om ‘iets leuks’, iets creatiefs te maken om in de schuur(kantine) van Rally for Kids te plaatsen. Het moet natuurlijk iets zijn in de RFK stijl.dit om de schuur, en daarmee de sfeer in de schuur, wat op te vijzelen! Voorzichtig waag ik me richting Remco…achter zijn stand zat (zijn?) een jonge vrouw in een rolstoel met een tekst op haar T-shirt :”ik ben niet raar” o.i.d. Grappig! Dat maakt de drempel voor mij direct een stuk lager! Ik waag het erop en vraag Remco recht op de man af: “Zeg, wij hebben een stichting en uuh…bla bla bla…je kent het wel…nu dacht ik: wil jij misschien niet iets voor ons maken??” en geef hem een visitekaartje.

Na wat e-mail verkeer bleek Remco toch wel erg druk en zag hij er in het begin niet veel in. Maar, zo mailde hij: “Het liet me niet los, en ik heb dit gemaakt!” En zo kreeg ik een voorbeeldje van het huidige resultaat, maar dan zonder reclame. Hij moest het nog afmaken zei hij.

Al op 13 december werd het op de Vaarkamperengweg in Lunteren afgeleverd. En niet zo klein dingetje ook! Het kunstwerk meet maar liefst 2 x 1 meter op canvas, opgespannen en wel!! Een geweldig gebaar, wat ik eerlijk gezegd nog waardeer boven de kwaliteit of de aard van het werk. (begrijp me goed, het werk vind ik super, een aanrader!!) Voor ons toch weer zo’n opkikker die je weer een duwtje in de rug geeft om verder te gaan met onze missie: Wij rijden om zieke kinderen te verblijden!

Wellicht kunt u als autohobbyist zijn werk ook waarderen? Kijk dan eens rond op zijn website www.reer-art.nl en laat uw eigen auto door hem omtoveren in een kunstwerk.

Voor nu allen goede dagen toegewenst!


Groeten Hans Jansen


Stichting Rally For Kids


«-- terug