MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Nissan Van Laar sluit zich aan bij Rally For Kids

Terwijl we nog volop bezig zijn met het plannen van diverse activiteiten voor 2008, kunnen we zo vroeg in het jaar al weer ons eerste succes melden. Na enkele voorbereidende gesprekken met Nissan-dealer Bert van Laar uit Voorthuizen, besloot deze om samen met enkele van zijn medewerkers zich in te gaan zetten voor de stichting Rally For Kids.

Voor Nissan Van Laar is de rallywereld geen onbekend terrein. Al vele jaren wordt het rallyteam van Patrick Veenhuizen door Nissan Van Laar ondersteund. De doelstelling van Rally For Kids spreekt Van Laar en zijn medewerkers zondanig aan, dat zij besloten hebben om een Nissan Micra in rallyuitvoering aan te schaffen en deze tijdens evenementen in te gaan zetten ten behoeve van de Kids. De komende weken zal er in de avonduren flink aan de Micra gesleuteld gaan worden, om de auto tijdig voor de rallysprint in Veenendaal op 1 maart klaar te hebben. ’s Ochtends zullen diverse auto’s van Rally For Kids en andere gastrijders de Kids die zijn uitgenodigd over de klassementsproeven rijden. Het zal het eerste optreden worden voor de Nissan Micra in de kleuren van Rally For Kids.

Op 8 januari werd op informele wijze de samenwerking bekrachtigd met een ferme handdruk. In de showroom aan de Kerkstraat te Voorthuizen gaf Bert van Laar te kennen dat hij uitkijkt naar mooie evenementen, waarbij het doel om Kids een onbezorgde dag in het teken van de rallysport te bezorgen voorop staat. Hierna werd de showroom verlaten en was het tijd om een kijkje te gaan nemen bij de nieuwste aanwinst. Bert van Laar had echter nog een verrassing voor het bestuur van de stichting Rally For Kids. Er stond niet één, maar zelfs twee rally Micra’s op het terrein! Voorlopig zal er eerst één Micra klaar worden gemaakt. Mocht het naar meer smaken, dan kan ook nummer twee in gebruik worden genomen. Het moge duidelijk wezen dat Rally For Kids uitermate content is om Nissan Van Laar op deze wijze binnen de gelederen welkom te heten.

 Stichting Rally For Kids

 

«-- terug