MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids op RAM festival 2007!

In het Pinksterweekend van 27 en 28 mei vindt het RAM festival plaats (Rotterdams Auto & Motorsport festival). Tijdens dit festival zijn diverse takken van de autosport aanwezig om het daar in een 1 tegen 1 race op te nemen in de VEKA Rally Challenge. Dit lijkt op de zogenaamde Race of Champions die aan het eind van het autosport seizoen wordt verreden. Crosswagens, rallywagens en sprintracers laten hun kunsten daar zien. Dus veel spektakel en afwisseling. Kijk ook op www.ram-festival.nl.

Op uitnodiging van organisator Nico Biesheuvel is Rally for Kids op Pinkstermaandag 28 mei aanwezig. Op deze dag kunnen wij een groot aantal gezinnen uitnodigen, waarbij een kind is getroffen door een ernstige ziekte, geestelijke/lichamelijke handicap of die op een andere manier getekend is voor het leven. Naast alle andere activiteiten, zal Rally for Kids ook met de Rally for Kids rallyauto’s over het circuit rijden en mogen de zieke gasten een aantal ronden mee. Hier is in de programmering van het RAM festival plaats vrij gemaakt. Dit wordt in samenwerking met KIKA en de organisatie van het RAM festival mogelijk gemaakt.

Verdere informatie wordt in de loop van de maand op de site gepubliceerd.

Jij/U wordt uitgenodigd om bij Rally for Kids en de samenwerkende partners als gast deze dag te mogen meemaken. Jij/U kunt/kan hiervoor contact opnemen met Hans Jansen, telefoon: 06-23635998, E-mail: hans@rallyforkids.nl.

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug