MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally for Kids kijkt uit naar ASC Rallysprint Veenendaal

Update 10 januari 2008: De vergunning van de gemeente Veenendaal is inmiddels ook binnen, de Rallysprint gaat door op 1 maart aanstaande!
Nu is het hoogste tijd om op korte termijn nog heel veel te gaan regelen, zowel voor de organisatie alsmede ook voor onze stichting. Binnenkort worden de uitnodigingen weer verstuurd, maar je kunt je al opgeven via het aanmeldformulier!

-------------------------------------------------------------------------------
Voor 2008 staan veel zaken op de agenda, maar een van de nieuwe evenementen voor 2008 is de ASC Rallysprint Veenendaal, gepland op zaterdag 1 maart 2008! Niet alleen nieuw voor de stichting, maar nieuw voor de gehele rallywereld!

De KNAF heeft haar goedkeuring inmiddels uitgesproken, en dat geeft een extra boost aan energie voor de organisatie om nu ook de laatste 'neuzen' de juiste kant op te krijgen.

Rally For Kids zal op diverse manieren in het evenement aanwezig zijn. Uiteraard om ook hier weer 'zieke kinderen te verblijden', want dat is en blijft onze missie. Daarnaast ook om zelf met waarschijnlijk 2 rallyauto's deel te nemen aan dit prachtige evenement, maar de commissie van de ASC Rallysprint Veenendaal heeft besloten Rally For Kids te sponsoren. Dat geeft voor ons een enorme motivatie en drive om er vol tegenaan te gaan en er een geweldig evenement van te makenin Veenendaal, met veel Kids!

Meer informatie over de rallysprint bekend!

Link naar site van ASC Rallysprint Veenendaal:
www.rallysprintveenendaal.nl

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug