MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Vernieuwing in 2017 bij Rally For Kids

Het is een tijdje stil vanuit Rally for Kids inderdaad. Maar dat moet worden gezien als de bekende stilte voor de storm... Achter de schermen werd (en wordt) er enorm hard gewerkt aan de stichting!

Om te beginnen is er een fonkelnieuw bestuur. Gelukkig met veel oude bekenden vanuit het eerste uur. Binnenkort volgt er hier een bericht waarin zij voorgesteld worden.

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat we een tijdje geleden een fikse financiële crisis hebben gehad. Dat heeft er ook bij ons fors in gehakt. Sponsorbudgetten werden steeds schraler en sommige sponsoren moesten noodgedwongen zelfs helemaal afhaken. Dan moet je als stichting 2 dingen doen: harder werken om nieuwe sponsoren te werven en in de uitgaven snijden. Dat eerste gebeurd nog steeds (maar gaat heel moeizaam) en het tweede punt is goed opgepakt. We hebben 2 auto's kunnen verkopen maar ze gaan voor de circuitdagen niet verloren. Da's één. En twee is dat we hierdoor minder eigen ruimte nodig hebben en deze gelukkig ook hebben kunnen vinden. Einde februari hopen we te verhuizen naar onze nieuwe en kleinere stek. Daarover later meer.

Er is nog meer te melden maar dat moet nog een beetje fijngeslepen worden. Dat houden jullie dus nog even tegoed.

Voor nu: we zijn vernieuwd, afgeslankt en we hebben er onmeunig veel zin in!


PS: de agenda is in de maak. Zodra deze bekend is wordt deze gepubliceerd.

 

Stichting Rally For Kids


«-- terug