MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Zachtjes gaan de paardenkrachten….
Sinterklaasintocht bij ’s Heeren Loo in Apeldoorn .

Op uitnodiging van Buro-VeeTee van ’s Heeren loo Apeldoorn zijn wij met een drietal rallyauto’s en twee vrachtwagens van Rally For Kids op zaterdag 12-11-2011 naar Apeldoorn gereden. Op deze dag komt Sinterklaas in Apeldoorn. In een ouderwetse bus… er zijn alleen meer pieten dan zitplaatsen dus er waren volgauto’s nodig.

Rally for Kids wilde, op verzoek van ’s Heeren Loo, deze zitplaatsen wel leveren. Konden we meteen mooi onszelf promoten.

We werden opgevangen bij de artiesteningang waar mijn zoontje en wij onder het genot van natje en droogje eens even kon kijken ‘achter de schermen’ van een Sinterklaasfeest. Voor de kleine lezers onder ons ga ik maar even niet in detail. Mijn zoontje is in dat half uurtje daar een hoop wijzer geworden…. Hoewel hij al wel wat wist snapt hij nu helemaal hoe het kan dat Sint en Piet op meerdere plaatsen tegelijk kunnen zijn! En wat mensen transformeren inhoudt…Ha Ha

Toen Sinterklaas en de pieten aan waren gekomen hebben wij als volgauto’s de pieten een lift gegeven. Toen we met de colonne in het winkelcentrum van ’s Heerenloo aankwamen werden we opgewacht door een grote menigte mensen die uitkeken naar Sinterklaas.

Echter,een schare jonge (in auto’s geïnteresseerde) bewoners kregen snel de rallyauto’s in het vizier. Hoewel ze geen idee hadden wat onze auto’s hier kwamen doen ging de wens van een 17 jarige jongen in vervulling! Wooooh..een echte rallyauto!!! Daar mag ik in zitten!!?? Mijn droom is uitgekomen!! Nou maatje hier heb je een sticker en laat je begeleiders je even inschrijven dan kun je een keer meerijden ‘in ‘die Rallyauto!! Tja…het wordt me nu zelf pas goed duidelijk wat we hierdoen: onze stichting promoten! Het is duidelijk dat er veel kids rondlopen die wij nog niet bereikt hebben. We kunnen echt iets voor ze betekenen, maar zij weten niet van onsbestaan. Door de luidsprekers kon ik in ’t kort verslag geven van wat wij als stichting doen, en heb de verzorgers/ouders verwezen naar onze site.

Met een klein groepje bewoners konden we nog even over het terrein rijden en daarna hebben we de boel weer opgeladen! Hopelijk weten juist die kids die zo enthousiast waren onze site te vinden en zijn we toch nuttig bezig geweest!!

Want uiteindelijk deden we weer rijden om kids te verblijden!! Ook al is ’t een handje vol!!

Groeten van hulppiet Hans.

Stichting Rally For Kids


«-- terug