MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Pels Brandpreventie nieuwe sponsor van Rally for Kids.

Zoals velen weten organiseert Rally for Kids regelmatig een circuitdag. Op een circuit rijden een fors aantal gastrijders rond met in elke auto een kind dat het verdiend om even uit de zorgen van alle dag te zijn. Het zal duidelijk zijn dat de heren coureurs hun tempo aanpassen aan het kind. Zij zijn immers te gast en bepalen hoe snel er gereden wordt. Veiligheid voor alles.

Maar niet alleen in de auto let Rally for Kids goed op de veiligheid. Ook langs het circuit is er volop aandacht voor de veiligheid van een ieder. Op regelmatige afstand staan er officials die in de gaten houden of alles goed gaat. Deze officials zijn allemaal voorzien van een KNAF licentie zodat zij precies weten wat zij moeten doen bij gevaarlijke situaties.

Sinds kort wordt hun leven een stukje makkelijker gemaakt door de sponsoring van het Wageningse bedrijf Pels Brandpreventie. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het geven van BHV trainingen en trainingen hoe om te gaan met blusmiddelen. Rally for Kids is dan ook erg blij dat Pels Brandpreventie ons 20 stuks 6-kilo sproeischuimblussers schenkt. Waarvan akte!

Op ons eerste grote circuitevenement op 5 mei in Niederrhein zullen wij de brandblussers voor het eerst uitdelen aan de officials. Natuurlijk hopen wij dat we de brandblussers niet nodig hebben. Maar mocht het nodig zijn dan zijn wij goed voorbereid. Voor meer informatie omtrent deze sponsor klikt u op www.pelsbrandpreventie.nl

Stichting Rally For Kids


«-- terug