MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Nieuwe teamkleding voor Rally For Kids.

De oplettende medemens had het natuurlijk al gezien: Rally for Kids loopt in nieuwe teamkleding.

Ergens richting het einde van 2010 ontstond de behoefte aan wat meer, maar vooral gevarieerdere, teamkleding. Natuurlijk hadden diverse mensen keurige overhemden met daarop de namen van diverse sponsoren maar het kon beter en mooier. Het zou ook goed zijn als meer mensen tijdens evenementen duidelijk herkenbaar zouden zijn als medewerkers van Rally for Kids. Kortom:we wilden graag nieuwe teamkleding.

Nu gaat dit niet vanzelf en moet er voor dit soort zaken best stevig in de buidel getast worden. Gelukkig bracht een gesprek met onze hoofdsponsor Brezan en de firma van Huigenbos Bedrijfskleding uitkomst. Vooral de inbreng van Huigenbos moeten wij als stichting niet onderschatten!

Na wat overleg met Gert van Huigenbos werd er begin 2011 een pasavond georganiseerd en kon een ieder zijn slankheid tonen aan het personeel van de firma van Huigenbos. Ik kan jullie wel vertellen dat de één niet zo slank was als hij wel zou willen. En dat er volgens de heren er bij een ander wel wat bij kon.

Al met al was dit een leuke avond en kon Pieter (van Huigenbos) aan de slag om al die kleding te gaan bestellen.

Want veel kleding was het. Voor iedereen een overhemd met lange mouwen/korte mouwen, een lekkere warme trui en een heerlijk winterjas. Als je dan weet dat er in totaal 35 personen in de kleding gehesen moesten worden kun je je indenken dat dit een behoorlijke kluif werk is geweest. Niet alleen voor Pieter met het passen en bestellen maar vooral voor Bep van Huigenbos die alle kleding keurig heeft voorzien van de logo’s van onze sponsoren. Een heel secuur werkje dat ze prima heeft uitgevoerd want heel Rally for Kids ziet er uit om door een ringetje te halen.Daarna alle kleding netjes opvouwen, per persoon in een zak doen, naamsticker erop en met een brede glimlach overhandigen. Geweldige service daar bij van Huigenbos!

Onlangs was de officiële overhandiging van de kleding. Henry van Huigenbos was bereid om “de eerste jas” aan mij uit te reiken. Dit was ook een mooi moment om nog eens even terug te kijken op het verloop van dit project. Rally for Kids kan niets anders zeggen dan dat zij Brezan dankbaar zijn voor hun steun. Maar de speciale dank gaat toch uit naar de firma van Huigenbos. Ook zij deden een mooie duit in het zakje en hebben ons snel en goed voorzien van zeer professionele teamkleding. Mensen bedankt, helemaal TOP!

 

Gert van den Top
Voorzitter Rally for Kids

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug