MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Lunterse kinderen komen massaal af op Rally For Kids

Zaterdag 21 april was Rally For Kids te gast op het terrein achter de Grote Kerk in Lunteren. Vanwege een live-uitzending van Radio Gelderland, waarbij diverse Lunterse verenigingen en stichtingen geld konden verdienen voor de renovatie van de Lunterse muziektent, was ook de Stichting Rally For Kids uitgenodigd. Van 10.00 tot 13.00 uur kwamen er in totaal ruim 800 mensen af op de verschillende activiteiten die rond om het kerkplein en in Zaal Floor waren georganiseerd. Rally For Kids reed met drie rallyauto’s over het speciaal uitgezette parcours.

 

 

De brullende auto’s waren duidelijk in de nabijgelegen winkelstraat te horen en dat leverde veel nieuwsgierig geworden publiek op. De kinderen werden uitgenodigd een paar rondjes met de rallyauto’s mee terijden. Zowel de coureurs, publiek maar vooral de kinderen genoten enorm van deze unieke ervaring. De kinderen stapten na de rit met rodekoontjes en een glunderend gezicht uit de auto.Sommigen kinderen vonden het zo geweldig dat ze direct weer achteraan in de rij aansloten om nog een rondje mee te rijden.

 

Het optreden in Lunteren was voor de Stichting Rally For Kids een bijzondere gebeurtenis. Niet alleen omdat de meeste bestuursleden geboren en getogen Lunteranen zijn, maar ook omdat net deze week een speciaal omgebouwde stadsbus is aangeschaft en die nu voor het eerst dienst kon doen. Er moet nog wel het één en ander aan de bus gebeuren zoals het in de kleuren zetten en beletteren. Bij het volgende evenement, tijdens het RAM-festival op 2e Pinsterdag in Rotterdam, zal de bus in vol ornaat te bewonderen zijn.

 

 

Klik hier voor de overige foto's te bekijken!

«-- terug