MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

Eerste 4x4 event perfect verlopen!

Op vrijdag 30 Augustus 2013 organiseerde Rally For Kids het eerste 4x4 event in Barneveld. Op de prachtige locatie achter Partycentrum 't Hoefslag werden wij in de Engelse Pub warm welkom geheten door het team onder leiding van eigenaar Teus Kuijsten.

Rond 9.00 uur arriveerde de groep vrijwilligers aan de Wencopperweg. Het weer was fantastisch voor eind Augustus en het opzetten van de tenten en installeren van wat tafels, pilonnen en een in- en uitstapzone was in no-time geregeld.

De professionals van plezierenzo.nl maakten een boogschietbaan gereed voor onze gasten en een prachtig luchtkussen of stormloopbaan was door Skippyrent al neergezet op het grasveld naast een paar uitgerangeerde locomotieven en een oude wagon.

Vanaf 9.30 uur kwamen de eerste gasten aan. De eerste terreinauto's werden van de trailers afgereden of kwamen op eigen kracht aan. Één van de deelnemende 4x4's had het extra zwaar, onderweg naar Barneveld moest hij een Suzuki op de trailer meesleuren, eenmaal aangekomen mocht de aanhangwagen eraf en was het de ruimste taxi voor onze VIP's in terrein!

Na een kort welkomstwoord door voorzitter Henk Tiemens was het hoogste tijd voor een verkenningsronde over het compacte parcours. Al snel bleek dat het terrein niet groot was maar wel dusdanig efficient ingedeeld was dat elke m2 benut kon worden en er toch veel combinaties en doorsteekjes ontstonden.

Tegelijkertijd pasten de Kids alvast een helm om direct in te kunnen stappen na de verkenning door de rijders. Inmiddels was ook de Dakar truck van Vink gearriveerd wat in het gezelschap met de Bowler van Will Schouten de sfeer een sportievere tint gaf.

Nu was er alleen nog maar tijd om te genieten voor de Kids, en daarmee ook voor ouders en begeleiders. Eerste rondje nog een beetje angst en voorzichtigheid, daarna de duimpjes omhoog, of er druk zwaaiend vanuit de auto. Tussendoor werd er veelvudig gebruik gemaakt van het boogschieten wat perfect begeleid werd door Plezierenzo.nl.

In de lunchpauze had het team van 't Hoefslag een voortreffelijke lunch klaargezet met diverse belegde broodjes en natuurlijk heerlijke kroketten en frikandellen. Ook de 4x4's konden een beetje afkoelen en brandstof bijtanken terwijl hun rijders ook de inwendige mens wat aandacht gaven.

Het mooie weer gaf 's middags nog ruim 2 uur ruimte voor veel ritten over het parcours. Net als er richting een einde van het programma zou worden gewerkt kwam er een klein regenbuitje over maar voordat het echt nat werd kwam het zonnetje er alweer door, wat een perfecte dag voor zo'n evenement op deze locatie! Wij kijken enorm uit naar eenvervolg op dit 4x4 Event van Rally For Kids waarvoor de basis zeker is gelegd!

Voor een impressie van de dag staan de eerste 160 foto's online (zie gallery hieronder).

Teus Kuijsten van Partycentrum 't Hoefslag (plezierenzo.nl) en medewerkers enorm bedankt voor de gastvrijheid en geboden hulp tijdens deze dag!

 

 

 

Stichting Rally For Kids

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Was u aanwezig als gezin, gastrijder of sponsor en wilt u een reactie aan ons sturen? Gebruik hiervoor het reactieformulier. Uw reactie wordt eventueel op de site geplaatst!


Klik hier voor de foto's door Erwin van Schoonhoven

 

 


Klik hier voor de foto's door Jacko Morren

 


Video on-line door Christian van Veldhuisen

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eerste reacties:

We wilden jullie nogmaals bedanken voor deze mooie dag.
Mike en Amy hebben enorm genoten. En was erg leuk om eens 4x4 te rijden.

Deze dag was super geregeld.

Bedankt, groetjes Theo Sonja Mike en Amy

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste mensen van Rally for Kids,

Nogmaals wil ik jullie bedanken voor een zeer geslaagde dag. Ik heb bij jullie gereden en was zeer onder de indruk van jullie organisatie,inzet en vooral gezelligheid!

Voor een volgend 4x4 event kunnen jullie me altijd vragen.

Met vriendelijke groet Pascal

 

«-- terug