MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

Tweede 4x4 event super geslaagd!

Zaterdag 6 september was Rally For Kids voor de tweede keer bij partycentrum 't Hoefslag voor een 4x4 event. De inschrijving voor het evenement zat al ruim een maand volgeboekt waarmee blijkt dat de kids het evenement net zo leuk vinden als ons!

Het parcours bleek dit jaar een stuk uitdagender voor de terreinwagens. De natte zomer had opeens een positief effect op de gezichten van onze jonge gasten. De modder zat af en toe letterlijk achter de oren maar dat mocht zichtbaar de pret niet drukken, in tegendeel.

Naast een leuk parcours voor de 4x4's waar de kids in mee mochten rijden was er ook volop ruimte voor andere activiteiten. Door plezierenzo werd het boogschieten verzorgd en waren er medailles te verdienen. De kids konden op elektrische quads en buggy's zelf het stuur in de hand nemen. Op en een groot springkussen kon iedereen energie kwijt en onder de Rally For Kids tenten was ook de gehele dag ruimte voor creativieit met kleurplaten, wat knutselen of even lekker uitrusten met een glaasje fris.

Ook de Dakartruck van VINK stond op het grasveld, een prachtig decor voor vandaag, maar zeker zo leuk om even in te klimmen en je een paar minuten dakar-held te voelen!

Tussendoor werd de inwendige mens perfect verzorgd door het team van 't Hoefslag. Een heerlijke lunch met belegde broodjes werd door iedereen gewaardeerd. Een van onze kids was jarig en ontving een Rally For Kids t-shirt. Natuurlijk werd ze ook overtuigend toegezongen door alle gasten, gefeliciteerd Lente!

Aan het eind van de dag waren de auto's hard toe aan een grote wasbeurt, het ergste vuil werd er nog voor het verlaten van het terrein afgespoten, de rest vraagt komende dagen nog de nodige tijd van de rijders!

De deelnemers en onze kids ontvingen nog een leuk rallyschild van het 4x4 event. Een leuk aandenken om nog eens terug te denken aan een prachtige dag!

Alle gastrijders, vrijwilligers, sponsoren maar bovenal onze gasten van vandaag hartelijk bedankt, het was door inzet en komst van iedereen een super geslaagd evenement van Rally For Kids!

 

Stichting Rally For Kids

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Was u aanwezig als gezin, gastrijder of sponsor en wilt u een reactie aan ons sturen? Gebruik hiervoor het reactieformulier. Uw reactie wordt eventueel op de site geplaatst!


Klik hier voor de foto's door Erwin van Schoonhoven

 

 


Klik hier voor het verslag en foto's door Martin Brink