MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally For Kids maakt zich op voor het RAM festival!

 

De uitnodigingen zijn afgelopen dagen verstuurd, de auto's zijn er klaar voor, nu hopen wij dat het weer nog een beetje mee wil werken om er maandag 28 mei aanstaande (2e pinksterdag) een geweldige dag van te kunnen maken!

Natuurlijk staat het mee kunnen rijden met de Rally For Kids rallywagens voorop voor de meeste kinderen, maar er is meer mogelijk op deze mooie dag!

Namens inspanningen van onder meer Marcel Cazemier zijn er ook mogelijkheden voor kinderen die niet in de rallyauto kunnen komen.

Daarnaast is een ieder vrij om na het programma tot 19.00uur op het festival terrein nog naar diverse demo's en wedstrijden te kijken. Onder andere Super Motards, Auto-trek, Scootersprints en natuurlijk de spectaculaire rally-challenge.

Allemaal compact bij elkaar op het industrieterrein, een ideale omgeving vooreen dagje plezier voor onze KIDS en hun ouders/verzorgers!

Heb je geen uitnodiging gehad die je wel verwacht had of wil je op het laatste moment nog informeren naar de mogelijkheden kun je contact opnemen met Hans Jansen, telefoonnummer 06-23635998,

E-mail: hans@rallyforkids.nl.

 

 

 

Zie ook aankondiging van RAM festival op de site of de officiële site van het festival.

Stichting Rally For Kids

«-- terug