MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

RAM Festival groot succes voor Rally For Kids!

Het Informatique Rotterdams Auto en Motorsport Festival is voor Rally For Kids super verlopen.

Een speciaal woord van dank aan Marcel Cazemier en Nico Biesheuvel die dit mogelijk hebben gemaakt, geweldig ook de massale medewerking van vele rallyrijders die hun auto voor de VEKA challenge ook graag even inzetten voor 'onze' KIDS!

Binnenkort een uitgebreid verlag, nu de eerste 28 foto's.

 

Update 1 - 31-05-2007 : eerste reacties onderaan samengevat!

Update 2 - 09-06-2007 : meer dan 100 foto's op de fotopagina!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enkele reacties op het RAM-festival:

wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de fantastische dag (28-05-2007) wij waren te gast bij richard goudswaard

fam. Kruidenier

Hallo allemaal ik moet jullie zeggen,het was in een woord geweldig!!!!!!!!! Bart heeft genoten tot en met!!

Wij trouwens net zo. Alles was in een woord tot in de puntjes geregeld en de puntjes stonden op de kinderen,,,,TOP! Zijn er trouwens nog foto's?

Henry,Anita Bart en Rianne Kuilder
Vroomshoop

Afgelopen maandag waren wij bij jullie te gast in Rotterdam.
Bedankt !!!!!!!!!!!!!!!!!

Het was geweldig!!!!!!!!

Onze dochter met epilepsie durfde absoluut niet alleen in een rally-auto (ze durft zelden iets alleen te doen, omdat ze bang is een epilepsie-aanval te krijgen). Al tijdens de eerste rit vond ze het zó fantastisch dat ze daarna alléén wilde in de auto; wij mochten niet meer mee! Ze heeft daarna nog 5 ronden alleen meegereden. Haar broertje is een echte auto-freak en die is ook helemaal uit z'n dak gegaan bij jullie. Zelden hebben we onze 2 kids zó zien stralen en genieten.

Wij waren diep onder de indruk van de ontvangst en hoe we verwend werden allemaal. Het heeft ons ontroerd. Allemaal die hieraan hun medewerking verlenen: BEDANKT !!

Woorden kunnen eigenlijk niet uitdrukken wat we voelen.

Ruud en Margo Caspers

Hallo, ik wil jullie graag bedanken voor de geweldige dag die we hebben gehad in rotterdam, de beide kinderen Melvin en Melissa hebben enorm genoten, maar ikzelf natuurlijk ook.

Groetjes, Herman Bruins

Het was erg gezellig en goed geregeld in Rotterdam op 28 mei. We waren wat aan de late kant maar men was erg bereid om Boyan (spierziekte Duchenne)nog in de 911 mee te laten rijden. Bedankt en zeker tot de volgende keer. We zien de foto's wel op de site.

mvrgr Jan Ronda (vader van Boyan)

Hier zenden wij een paar foto,s van gisteren toen we bij jullie waren voor rally for kids. Het was een onvergetelijke dag en we bedanken jullie en de organisatie van harte. Hier kunnen we nog lang over napraten. Vooral toen de ferrari voor kwam rijden en natuurlijk kregen ze mij ook in de vrachtwagen van dakar met aan het stuur hans becks. Bedankt voor alles en misschien tot ziens.....

Groetjes Pascal, Jesper en ouders uit Haaksbergen

Bedankbrief van Stichting on Wheels

 

 


Stichting Rally For Kids

«-- terug