MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Herstel RFK Colt (deel 1)

Zoals velen zullen weten is de OVD Groep rally in april niet erg goed afgelopen voor de equippe van Rally for Kids. Op een bepaald moment ging, tijdens het aanremmen van een bocht, de achterkant van de Mitsubushi Colt een eigen leven leiden en deed een stapje opzij. Helaas was de bemanning niet bij machte om deze schuiver op te vangen en schoot de auto door een afrastering. Gevolg? Een fors aantal afgebroken houten palen, een fiks beschadigde auto maar een bemanning die er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf kwam.

Maar goed. Het hek is inmiddels weer gerepareerd. Nu de Colt nog. Deze is door onze monteurs weer zover opgeknapt dat hij rollend naar Van der Werf Schadeherstel kon worden gebracht. Daar wordt de auto momenteel in de avonduren door onze eigen monteurs met hulp van de specialisten van Van der Werf weer netjes in het gareel gebracht. Het is de bedoeling dat de auto netjes gespoten en fris bestickerd over een tijdje de werkplaats verlaat. Maar voor het zover is.....

De avond van deze foto's stond vooral in het teken van het maken van een plan van aanpak. De auto blijkt niet alleen behoorlijk beschadigd tezijn maar is waarschijnlijk ook wat krom. Om dit goed te kunnen meten moet er nog veelmeer verwijderd worden dan je op de bijgevoegde foto's kunt zien. Er worden speciale mallen geregeld om de fabrieksmaten te kunnen controleren. Jekunt wel aan zo'n auto gaan trekken en duwen maar als je niet weet in welke richting je dat moet doen kun je net zo goed thuis op de bank blijven zitten. Gelukkig hebben de mannen van Van der Werf vaker met dit bijltje gehakt en keken ze een stuk minder zorgelijk dan ik deed!


Binnenkort volgt er weer een update van de vorderingen. Tot dan!


Jacko Morren
Secretaris Rally for Kids


Stichting Rally For Kids


«-- terug