MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Herstel RFK Colt (deel 2)

Schreef ik in het vorige verslag dat de mannen van Van der Werf hun mannetje staan bij het opknappen van de Rally for Kids Colt blijkt dat de monteurs van Rally for Kids hier niet voor onderdoen!

Omdat de auto meer beschadigd was dan het er in eerste instantie naar uitzag moesten er rigoreuze maatregelen genomen worden. Op de motor en het dasborad na is alles van de auto gesleuteld door onze eigen monteurs. Zoek de foto met losse onderdelen maar eens op dan zult u het met mij eens zijn dat dit een stevige klus moet zijn geweest. Dit was nodig om alle steunpunten van de auto goed bereikbaar te maken op de trekbank. Op zo'n trekbank wordt de auto stevig vastgezet en door een hydraulische arm kan er op allerlei punten aan de auto getrokken worden. Dat je daarbij erg goed moet weten wat je doet hoef ik niet verder uit te leggen neem ik aan? Een Colt wordt andres op de trekbank al snel een kleine Lancer.

De zaterdag dat ik even was kijken en wat foto's maken waren de heren net bezig om hun aanvalsplan te vervolmaken. Uit de zorgelijke blikken maakte ik op dat dit niet zo eenvoudig was. Na een aantal minuten kwam het verlossende woord eruit: het kan wel, zus en zo, hier en daar, maar dan moet eigenlijk het dashboard eruit...... Goed, uiteindelijk stond er dus een body met motor en dat was het dan wel. Je kon wel overal lekker goed bij. Dat dan weer wel!

Na deze opbeurende woorden hebben we een bakkie gedaan en is er een schooltje kibbeling naar binnen gewerkt. Na een paar extra foto's heb ik de dappere heren schadeherstellers weer alleen gelaten. Dat hun werk succes heeft gehad blijkt uit het feit dat ik een aantal dagen later een mailtje kreeg waarin troimfantelijk werd geroepen dat de Colt weer op zijn eigen wielen stond! Maar daarover later meer.


Jacko Morren
Secretaris Rally for Kids


Stichting Rally For Kids


«-- terug