MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Herstel RFK Colt (deel 3)

Schreef ik de vorige keer dat de Colt weer op eigen benen kon staan, dit keer heb ik daar ook het fotografische bewijs bij.

Na een aantal heftige trek- en duwsessies was de Colt weer zover in model gebracht door Van der Werf dat de botox, siliconen en de make-up tevoorschijn konden worden gehaald om alles weer strak en mooi te maken voor de buitenwereld. En dat is prima gelukt moet ik zeggen! Tijdens de laatste foto's die ik maakte stond de auto er keurig strak bij. Mooi wit gespoten en bijna alle onderdelen weer gemonteerd. Nog wat ramen en stickers en we zijn zo goed als klaar. Dan kunnen we gaan testrijden en de auto op punt zetten.

Hoewel dit verhaal grotendeels over de auto gaat wil ik het ook over de mannen achter deze klus hebben. Want het resultaat dat wij zien komt namelijk door hun inspanningen. Uren, nee dagen!, zijn zij in touw geweest om alle delen te demonteren, de auto weer in vorm te trekken en alles weer op te bouwen. En dan niet alleen mannen van Rally for Kids maar ook mannen van Van der werf Schadeherstel. Gerben, Jacco, Jan, Leo, ome Jan en alle anderen die hebben geholpen: jullie zijn toppers! Dankzij jullie inspanningen, bloed zweet en tranen (van het lachen) kunnen we straks weer doen met de Colt waarvoor we 'm hebben aangeschaft : rijden om zieke kinderen te verblijden.


Jacko Morren
Secretaris Rally for Kids


Stichting Rally For Kids


«-- terug