MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Schuiteman Oldtimer Event 2017

Zaterdag 3 juni stond - kort op de circuitdag Midland - wederom een groot evenement gepland voor de vrijwilligers van Rally For Kids. Een prachtig evenement met veel oldtimers perfect georganiseerd door Schuiteman Accountants. Deze editie was het kantoor van vestiging Barneveld het decor voor de start en finish van dit jaarlijks terugkerende event.

Geen evenement waar de Kids direct iets aan kunnen beleven anders dan nog lang nagenieten net als ons van de 160 foto's en een binnenkort te verwachten video.

Onderweg werd door sponsors JB Trading (Ede) en Movexx (Veenendaal) een leuke tussenstop georganiseerd, uiteraard voorzien van een tijdcontrole en ook voor de verzorging van de innerlijke mens was gedacht. Minimaal 30 minuten verplichte stop gaf ook de oude bolides een klein beetje tijd om af te koelen en de volgende etappe weer fris in te gaan. Leuk om ook op zo'n dag iets van de bedrijven te zien en ervaren als je daarvoor open staat!

De deelnemers waren verdeeld in Tour- en Sportklasse. Hierdoor gingen zij met compleet afwijkende instructies en aanwijzingen de weg op om uiteindelijk exact dezelfde letters te moeten verzamelen. Carl Verboom (AMAC) had wederom 3 prachtige etappes uitgezet met voldoende uitdaging voor beide klasses. Foutloos in de tourklasse was nog mogelijk voor de doorgewinterde tourrijders, in de sportklasse bleek voor alle deelnemers het net niet mogelijk om foutloos rond te gaan.

Het is een belangrlijk evenement voor onze stichting. Mede door de inzet van Rally For Kids tijdens dit evenement met officials, monteurs en vrijwilligers ontvangen wij na afloop uit handen van Schuiteman een prachtige cheque om in de nabije toekomst heel wat Kids blij kunnen maken! Prachtig en heel hartelijke dank richting Schuiteman dat we ook dit jaar weer zo'n cheque mochten ontvangen.

Maar liefst € 3.500,- werd ons tijdens de - door Elstar Catering - perfect verzorgde barbeque overhandigd! DANK!!

Trots kunnen we ook zijn op de sleep- en bezemwagen die weer door Rally For Kids werden verzorgd en bemand. Gelukkig waren er tijdens de rally weinig problemen maar na het evenement had één deelnemer de pech dat een kabelboom bij het contactslot gesmolten onder het dashboard lag. Gedreven zijn onze vakmannen aan het werk gegaan en hadden het euvel al snel in kaart, geweldig als je ook op deze manier elkaar kunt helpen.

Wij kijken alvast uit naar het volgende Oldtimer Event in 2018!

 


Klik hier voor de foto's door Niek Mur en Erwin van Schoonhoven


 

Stichting Rally For Kids


«-- terug