MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally for Kids neemt deel aan informatieavond van de
Ariane de Ranitz school.

De Ariane de Ranitz school is een school voor kinderen met een lichamelijke en/of meervoudige handicap of langdurig zieke leerlingen in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Precies de doelgroep waarin Rally for Kids zijn kids zoekt!

Wij waren dan ook blij verrast toen de Ariane de Ranitz school ons uitnodigde om deel te nemen aan een informatieavond voor ouders. Op deze informatieavond konden de ouders kennismaken met allerlei instanties die wat kunnen betekenen voor de kinderen op het gebied van sport- en hobbymogelijkheden of vakanties.

Op 18 november om een uurtje of 7 in de avond sleepten wij onze spullen de school binnen. Na een kleine half uurtje stonden er een keurige achterwand met ons logo en een grote flatscreen bij de tafel die ons was toegewezen. Na een kop koffie en een koekje kon wat ons betrof de avond beginnen.

En dat deed het dan ook. Vanaf 8 uur stroomden de ouders de school binnen. Vol met vragen als "wat doen jullie precies", "kan mijn kind ook meedoen tijdens zo'n evenement?", "wat kost dat nou zo'n hele dag op een circuit?". Vooral de mevrouw die mij de laatste vraag stelde is mij bijgebleven. Zij was zo stomverbaasd dat er geen bijdrages van de ouders nodig zijn maar dat alles door sponsoren wordt betaald dat het bijna 5 minuten duurde voordat zij het geloofde... Ik weet zeker dat wij haar en haar Ralf volgend jaar kunnen verwelkomen!

Zo richting 21.30 uur kwam er een einde aan de informatieavond en konden wij onze zaken weer inpakken. Het was een avond vol praten, uitleggen, leaflets meegeven en de DVD van de circuitdag op Zandvoort bekijken. We hebben veel ouders over het werk van Rally for Kids kunnen vertellen en enthousiasmeren. De website kan een fors aantal extra bezoekers verwachten. Zowel de organisatie als Rally for Kids hebben een prima avond gehad en hebben uitgesproken volgend jaar graag weer samen te willen werken om deze kids een fijne dag te bezorgen. Wordt vervolgd dus!

Stichting Rally For Kids


«-- terug