MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Rally for Kids kijkt positief terug op Auto- en motorsportdagen

Net als in 2011 was Rally for Kids ook dit jaar present op de Gorinchemse Auto-motorsportbeurs. Niet omdat wij daar nu zoveel mensen uit onze doelgroep tegenkomen maar puur om naamsbekendheid te krijgen, contacten te leggen en rond te neuzen. En dat is dit jaar weer prima gelukt.

Op vrijdagavond hebben we met gezwinde spoed onze stand opgebouwd. De Colt netjes onder een tent gezet. Statafels en wat stoelen er omheen. Groot TV scherm met daarop een mooie compilatie van de evenementen uit 2012 gemaakt door Chtistian onze vaste videograaf. Flyers en informatieboekjes. Het zeg er netjes en verzorgd uit.

Op zaterdag begon de beurs om 10:00 in de ochtend. Ruim op tijd was de standbemanning aanwezig en even later melden ook de duo's Rien/Jan-Willem en Ronny/Hans zich. Zij hadden zich voor die dag opgegeven om buiten in de race arena hun rondes te rijden en zo de aandacht op Rally for Kids te vestigen. En Rally for Kids zou Rally for Kids niet zijn als wij niet in de hal iemand uit onze doelgroep rond zagen rijden en deze snel naar buiten hadden gestuurd. In de Manta was plek genoeg en Jan-Willem heeft een paar mooie snelle rondes met deze onverwachte gast rond kunnen maken. Tot zichtbare vreugde van zijn passagier. Mooi toch!

Binnen in de hal stond van allerlei lekkers op auto- en motorsport gebied opgesteld. Van wegracers tot E-trailmotoren. Van rallykanonnen tot quads. Van laag-bij-de-grond-racers tot tractorpull en alles daartussen. Een apart deel van de hal was ingericht voor de zogenaamde showcars. Oneerbiedig wordt dit ook wel Tupperware tuning genoemd. Ik ben er zelf niet zo'n fan van maar als je naar het fanatisme van veel van die mannen kijkt en je realiseert dat ze al hun tijd en geld in hun sport stoppen moet je daar toch wel respect voor hebben. En eerlijk is eerlijk, er stonden auto's bij met schitterend _special paint_ werk op de body.

En al dat spul wat binnen stond reed ook buiten in de race arena rond. Erg leuk om eens bij te kijken. Karts, stockcars, formule auto's en natuurlijk een serie drifters met in hun gelederen de kersverse Nederlandse driftkampioen, en goede bekende van Rally for Kids, Sik.

We hebben deze dag een paar leuke contacten opgedaan. Bedrijven die ons voor een zachte prijs willen helpen met de aanschaf van nieuwe helmen voor de kids bijvoorbeeld. Of verenigingen die graag eens tijdens een evenement een demo komen geven en de kids daaraan deel willen laten nemen. Echt leuk. We kunnen dan ook met een gerust hart zeggen dat we een goede beurs hebben gehad en gaan de deelname aan een vervolg ook zeker niet uit de weg.

Vriendelijke groet,

Jacko Morren
secretaris


Stichting Rally For Kids

 

klik op de foto's voor ca. 20 foto's van deze dag!


«-- terug