MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

AutovakRAI

Eind maart werd de 23ste AutovakRAI gehouden. Dit is de belangrijkste beurs voor het automotive mobiliteitsplatform zoals ze zelf zeggen. Een druk bezichte en groots opgezette beurs kan ik je vertellen. De link van dit alles met Rally for Kids? Natuurlijk onze trouwe hoofdsponsor Brezan! Ook zij gaven op deze beurs met een mooie stand acte de presence.

Zoals altijd geen statisch verhaal bij deze firma uit Ede. Er werden weer veilingnen gehouden. De bekende "huiskomiek" van Brezan praatte het geheel weer aan elkaar. Een kriptische omschrijving van het te veilen artikel gevolgd door een paar aanwijzingen waar je (n)iets aan had. Bij voldoende opbrengst ging het artikel naar de gelukkige eigenaar. Tijdenshet geheel werd er ook commentaar gegeven door de buikspreekpop. Hilarische tafrelen verzekerd natuurlijk.

De opbrengst van deze veilingen ging naar het goede doel. En dat zijn wij, Rally for Kids! Op de foto's zie je welk fantastisch bedrag er weer bij elkaar is gebracht. Hij is weer super mannen. Hartelijk bedankt voor jullie inspaningen.

Vriendelijke groet,

 

Jacko Morren
secretaris Rally for Kids

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug