MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Veiling tijdens Brevak dagen voor Rally For Kids!

Om de twee jaar houdt onze hoofdsponsor Brezan een vakbeurs. Het mooie is dat Brezan het anders doet dan andere firma's. Normaal is een beurs op een vaste locatie en komen de bezoekers daar naar toe. Brezan draait het gedeeltelijk om en gaat naar verschillende delen van het land met een varende beurs. In de middag en avond is er een beurs op de boot. 's Nachts vaart de boot door naar de volgende stad en 's middags start het hele circus weer van voren af aan op.

Tijdens deze beurs zijn er elke dag een aantal veilingen van artikelen die door de exposanten zijn geschonken. De bezoekers kunnen deze artikelen kopen op de veiling. Het mooie is dat de opbrengst van deze veiling voor Rally for Kids is bestemd! Op deze laatste dag van de beurs wordt het totaalbedrag bekend en wordt de cheque aan Rally for Kids overhandigd.

Natuurlijk is het bij een veiling wel belangrijk dat er een kundige veilingmeester het geheel in goede banen leidt. Nou ook dat hebben ze bij Brezan keurig voor elkaar want ook dit jaar was daar weer: Bart. Een echte allround artiest die door middel van veel humor de artikelen aan de man, en vrouw, weet te brengen. Dit jaar was een een wel heel hilarische buikspreekact met twee mensen uit het publiek. Daarna veilde hij een aantal zaken waarbij hij werd bijgestaan, of juist gedwarsboomd, door een mannetje in een Brezan overall. Maar persoonlijk vind ik zijn imitatie van André van Duin nog het mooist. Prachtig zoals hij de zaken aan elkaar praat en de mensen verleidt tot een nog hoger bod.

En dat er hoog geboden werd bleek wel uit de eindopbrengst. Onder veel spanning van de aanwezige Rally for Kids mensen werd het eindbedrag opgeschreven. In totaal € 10.672,- maar liefst. Een bedrag om stil van te worden. Zelfs Gert was beduusd en kon eerst geen woord uitbrengen. Of kwam dat door de wel heel bijzondere microfoon die hem onder de neus werd geduwd? Na een dankwoord van Gert dronken we nog wat en spraken we verschillende mensen. Wat ons opviel is dat steeds meer mensen Rally for Kids kennen en weten wat wij doen. En dat is een goede zaak.

Op de thuisreis hebben we het mooie bedrag natuurlijk uitgebreid besproken. We zijn er bijzonder content mee. Er is een lekker volle agenda voor 2012 en zo'n start geeft ons goede moed om heel veel kids een fantastische dag te laten beleven!

Brezan en alle bieders en kopers: nogmaals hartelijk dank.

 

Jacko Morren
secretaris Rally for Kids

 

Stichting Rally For Kids

 

«-- terug