MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Brezan filiaal organiseert verloting tijdens de Euregio Rally voor Rally for Kids.

Tijdens de Euregio Rally is er door het personeel van het Brezan filiaal dat direct aan de proeven ligt spontaan een verloting gehouden. De opbrengst van de verloting was bestemd voor Rally for Kids!

In het weekend van 6 en 7 november werd het Nederlandse rallyseizoen afgesloten met de Conrad Euregio rally. Deze werd verreden rondom Hengelo. Zoals vaak gebruikelijk bij Nederlandse rally's waren er ook een aantal proeven die op industrieterrein verreden werden. Direct aan de start van één van de mooiste en meest uitdagende proeven ligt een Brezan filiaal. En reken maar dat die geweten hebben dat daar publiek op af komt!
Gelukkig had het personeel de situatie op voorhand goed ingeschat en perfect ingespeeld op het komende evenement. Voor het filiaal was een grote tent opgesteld met daarin de zorg voor de inwendige mens. Naar een rally kijken is erg leuk maar een hapje en een drankje in de hand maken het toch net even extra leuk natuurlijk.

Hoewel Rally for Kids niet actief deelnam aan de rally waren wij wel, op vraag van de Brezanners, aanwezig met twee teamauto's. Zowel de Ford Escort als de Opel Manta waren netjes gewassen, gestreken en naar Hengelo getransporteerd. Ze stonden als extra blikvangers voor de tent geparkeerd.

Spontaan ontstond bij de werknemers van het Brezan filiaal het idee om een verloting te organiseren. De opbrengst van de verloting zou geschonken worden aan Rally for Kids. Jullie snappen dat wij ontzettend blij zijn met dit initiatief! Echt geweldig dat jullie dit voor Rally for Kids hebben gedaan. De opbrengst, € 850,-, helpt ons om onze missie vol te houden en zelfs uit te breiden: "Wij rijden om zieke kinderen te verblijden".

Bij de volgende editie van de Conrad Euregio rally zijn wij graag weer aanwezig!

Stichting Rally For Kids


«-- terug