MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Brezan personeel loopt geweldig bedrag bij elkaar voor Rally for Kids.

Een aantal collega's van onze sponsor Brezan heeft meegedaan aan een hardloopevenement en zo een fantastisch bedrag aan sponsorgeld bij elkaar gelopen.

In het voorjaar van 2010 kwamen een aantal collega's van Brezan op het sportieve idee om mee te gaan doen aan een loopevenement. Gekozen werd er voor de Dam tot Dam loop in Amsterdam. Als extraatje bedachten zij dat het wel mooi zou zijn om mee te doen aan de bedrijvenrun. Op deze manier zouden zij sponsorgeld voor een goed doel bij elkaar kunnen lopen. Dat dit goede doel Rally for Kids zou worden was geen discussiepunt.

Helaas was het bedrijvendeel van het evenement al helemaal volgeboekt Natuurlijk hadden de collega's aan het individuele deel van de loop mee kunnen doen. Maar dat ging natuurlijk niet. Rally for Kids moest en zou gesponsord worden.

En zo kwam het dat een respectabel aantal getrainde, maar ook ongetrainde, Brezan vrouwen en mannen deelnamen aan de Bridge to Bridge loop in Arnhem. Ze hadden zich fors laten sponsoren want het bedrag op de cheque loog er niet om. Maar voordat het bedrag opgeschreven kon worden moest er natuurlijk nog wel "even" een prestatie worden geleverd.

En dat hebben ze gedaan ook! Wat een prestatie zeg. Sommige stonden er zelf versteld van... Uiteindelijk vermeldde de cheque het geweldige bedrag van € 3.255,-.

Rally for Kids bedankt alle Brezan collega's die zich het vuur uit de sloffen hebben gelopen heel hartelijk voor hun geleverd prestatie. Door jullie inzet kunnen ook wij ons beste beentje voor zetten en "rijden om zieke kinderen te verblijden".

Stichting Rally For Kids


«-- terug