MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Een dag waar lang naar uitgekeken werd, het wachten waard!

Wat hebben we ernaar uitgekeken naar deze 2de mei 2014. Eindelijk konden we ontwaken uit onze winterslaap en stond het eerste evenement voor 2014 op het programma. Een circuitdag op Midland bij Lelystad. Een mooi compact circuit waarbij iedereen een goed zicht heeft op de hele baan, de ontvangst altijd hartelijk is, de catering tip top in orde en waar we altijd goed weer hebben.

Er hadden zich een ruime 60 kids aangemeld. Samen met de 20 gastrijders beloofde dat een mooi spektakel op te gaan leveren. En dat deed het ook! Vanaf 09:30 kwamen de gasten en de gastrijders binnen druppelen. De crew van Rally for Kids had er toen al een paar uur opzitten want alles moet immers naar het circuit gebracht worden en de tenten zetten zichzelf niet op. Maar zoals de spreekwoorden zeggen:"vele handen maken licht werk", "een echte vent weet wel raad met een tent" en "voor het soppen van tafel en stoel, heeft een vrouw veel gevoel".

Na een, kort!, welkomswoord van Gert onze voorzitter konden we van start. De kids stonden al snel met z'n allen in de rij en het geronk van de auto's was overal hoorbaar. In no time liep het in- en uitstappen gesmeerd en kwam de ene na de andere gastrijder zijn "vrachtje" ophalen en na een paar mooie rondes weer afleveren. Het blijft een genot om naar te kijken; al die blije kinderkoppies als ze uitstappen! Heerlijk om te zien.

En niet alleen de kids maar ook de ouders genoten zichtbaar van het geheel. Ook leuk om hun onderlinge gesprekken te horen. Vaak zijn het vreemden voor elkaar maar hebben ze aan hun thuissituatie natuurlijk wel veel herkenning bij elkaar. Net als hun kids met elkaar rondrijden, spelen en genieten hebben de ouders ook een leuke en ontspannen dag. En ook daar doen we het voor. De kids op de eerste plaats maar broertjes, zusjes en de ouders tellen ook volop mee bij Rally for Kids. Samen mogen ze een mooie dag beleven.

Na een 2 uur was het tijd voor een broodje en even wat rust. Maar niet zo lang want binnen de kortste keren stond er al weer een rij met kids met hun haarnetje op te wachten op de gastrijders. Kom op mannen; gas op die lolly! Er zijn wat rondes gemaakt deze dag zeg.

Net na 15:30 was het voor de kids afgelopen en konden er nog wat rondes met vrijwilligers gemaakt worden. Hier was geen sprake van "rustig" aan doen maar van vol het gas erop. De laatste millimeters profiel moesten nog even van de banden af. Dat lukte aardig...

Net zo snel als het geheel 's morgens was opgebouwd was het ook weer opgeruimd. Nog even met z'n allen wat drinken in de kantine en de dag doornemen. Voor de kids was het een geslaagde dag, dus voor Rally for Kids ook! Op naar het volgende evenement: de 4x4 dag op 6 september in Barneveld. Tot dan!

 

 

 


Was u aanwezig als gezin, gastrijder of sponsor en wilt u een reactie aan ons sturen? Gebruik hiervoor het reactieformulier. Uw reactie wordt eventueel op de site geplaatst!


Klik hier voor de foto's door Jacko Morren

 


Video volgt binnenkort

 

Stichting Rally For Kids


«-- terug