MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

De eerste circuitdag voor 2015!

Vrijdag 8 mei was het dan eindelijk zo ver: de eerste circuitdag van 2015! Wat hebben wij er naar uitgekeken met z'n allen. En als wij dat al deden dan deden de kids dat ook!!

Deze editie zat weer bomvol met kids. Maar liefst ruim 50 "kleine" gasten mochten wij verwelkomen. Als je daar broertjes, zusjes, vaders, moeders, opa's en/of oma's en een volle bak met gastrijders bij rekent dan snap je dat het een gezellige drukte was.

Ook deze editie kende weer het inmiddels bekende verloop: vroeg opbouwen van de tenten, springkussens, skelterbanen en aanmeld tafels. Dan de aankomst van de eerste enthousiastelingen. Dat kunnen kids zijn maar ook gastrijders zijn er vaak lekker op tijd bij. Het blijft mooi om te zien hoe de kids vanaf het parkeerterrein tussen een haag van snelle auto's doorlopen om zich aan te gaan melden. "is al dit 'lekkers' voor mij?" Jazekers!

Dan het welkom en de briefing voor de rijders. Gevolgd door een korte verkenningsronde voor alle deelnemende equipes. En dan, eindelijk, waar het om gaat: kids in de auto en gassen maar!

Wat hebben ze weer genoten. Zowel de oudere maar ook zeker de jongere bijrijders hadden het prima naar hun zin. De lunchpauze was voor velen te lang en in no time stonden er al weer opgewonden kids te wachten om het circuit op te kunnen. De gastrijders hadden het er maar druk mee maar ook zij lachten vaak van oor tot oor.

Richting het einde van de dag was er nog tijd om de groep vrijwilligers in de auto's te zetten en de laatste millimeters rubber van de banden te gummen.

Het was een geslaagde dag. Op een paar kleinigheden na geen grote schade bij de gastrijders, geen problemen bij de kids en de andere gasten. Prima weer en goed van eten en drinken. Wat altijd weer bijzonder blijft is de reacties van de ouders en de kids. Dat ze zo enorm genoten hebben, dat het goed geregeld was, dat de gastrijders allemaal zo aardig en vriendelijk zijn, de auto's zo stoer en veel lawaai maken, dat ze thuis nog een tekening gaan maken, dat ze het er nog heel lang over gaan hebben thuis en op school. En dat ze graag nog een keertje mee komen doen. Heerlijk. Die tevredenheid van al die blije kids, daar doen we het elke keer weer voor.

Tot het volgende evenement.

Vriendelijke groet,

Jacko Morren


Was u aanwezig als gezin, gastrijder of sponsor en wilt u een reactie aan ons sturen? Gebruik hiervoor het reactieformulier. Uw reactie wordt eventueel op de site geplaatst!


Klik hier voor de foto's door Jacko Morren

 


Video volgt binnenkort

Stichting Rally For Kids


«-- terug